Özdilek

Turizm

Gebze Mimarları Dilovası Paneli Yapıyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Gebze Mimarlar Odası, mesleki açıdan Dilovası’nı masaya yatırıyor. Bunun ilk adımı olarak 30 Mart’ta panel gerekleştirecek.

“KENTİM DİLOVASI” adı altında gerçekleştirilecek olan panel, Dilovası belediyesi Düğün salonunda yapılacak. Saat 15.00’de başlayacak olan panelde, kent estetiği, planlama, sanayi ve çevre ve geleceğin kentleri konulu sunumlar yapılacak.

Panelin panelistleri ise, Mimarlar Odası Başkanı Mimar Salih Işık, Genel Sekreter Mimar  Alparslan Artut, Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler, Şehir Plancısı Bahadır Yusuf Azizoğlu ve EKOSDER başkanı Ercan Teker olacak. Panelde, muhtarlar başta olmak üzere vatandaşlara da söz verilecek.

Panele, Belediye, siyasi partiler, demokratik kitle örgütleri, mahalle muhtarları ve Dilovalı vatandaşlar  davet edildi. Etkinliğe vatandaşların ilgi göstermesi bekleniyor.

Mimarlar Odası Başkanı Salih Işık, “Odamız sınırları içerisinde olan ve bizimde yaşadığımız kentlerden biri olan Dilovası’na mesleki anlamda daha yakından mercek altına almak, sağlıklı bir Dilovası için mimarlar olarak söyleyecek sözümüzü söylemek istiyoruz. Amacımız, bölge yaşayanlarına mesleki anlamda katkıda bulunmaktır” dedi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat