Özdilek

Siyaset

Gebze iki Genel Başkanı ağırlıyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Cumhuriyet Meydanı’nda, saat 13.00’de büyük bir miting yapılacak. CHP, meydana büyük kalabalıkların toplanmasını bekliyor. CHP il ve ilçe başkanlıkları hazırlıklarını tamamladı.

Mitinge büyük önem veren Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun önemli mesajlar vermesi bekleniyor. Bunların başında ise, iktidar olması durumunda Gebze’yi il yapacaklarının sözünü vermesi bekleniyor. Yine, kapanan beldelerin yeniden açılması ve yeni ilçelerin oluşturulması konularında da açıklamalar yapacağı tahmin ediliyor. Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun Beylikbağı’nı ilçe yapma sözü vereceği de konuşuluyor.

Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun dün akşam Gebze’ye geldiği ve bir dizi toplantılar yaptığı öğrenildi.

Gebze’nin ağırlayacağı bir diğer Genel başkan ise, HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş,

Kurtulmuş, ilk olarak Gebze’den Kadırga’ya geçecek. Dilovası parti binasının açılışını yapıp daha sonra Çayırova’da halkla buluşacak. Ardından, Darıca binasının açılışını yapacak. Gebze’de Mustafapaşa Caminin yanından eski ve yeni çarşıda esnaf ziyaretleri yapacak

Kurtulmuş’un, Gebze’de işsizliği kendilerinin çözeceği ve seçimlere tek başına gireceklerinin mesajını vermesi bekleniyor.

İki etkinliğinde coşku ve şenlik havasında geçmesi bekleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat