Özdilek

Siyaset

GEBZE GENÇ SAADET ŞUBAT TAKVİMİNİ BELİRLEDİ

Saadet gençliği hazırladığı şubat ayı takviminde 1 Şubat Cuma akşamı Gebze ilçe binasında, Çayırova ilçe gençlik kolları yönetimi ile bir araya gelerek, kardeşlik gecesi adı altında kaynaşma ve dayanışma programı düzenleyecek.

31 Ocak 2013 Saat: 11:42
GEBZE GENÇ SAADET ŞUBAT TAKVİMİNİ BELİRLEDİ
GEBZE GENÇ SAADET ŞUBAT TAKVİMİNİ BELİRLEDİ

Toplantıda, gençlik kollarının şubat ayında yapacağı programlar ve bu programlara katılım sağlayacak değerli konukların belirlenmesi çalışmaları yapıldı. Toplantının sonunda şubat ayının gençlik kolları adına son derece yoğun, bir o kadarda eğitici geçeceğini vurgulayan gençlik kolları başkanı Muhammet Günler;  “Gençlik kolları olarak, ocak ayının son toplantısını icra etmiş bulunuyoruz. Almış olduğumuz kararlar doğrultusunda şubat ayının eğitim programlarını ve sosyal sportif faaliyetler içeren gençlik takvimini hazırlamış bulunuyoruz. Önümüzdeki şubat ayını dolu dolu ve çok sayıda programlar icra ederek, teşkilatlanma çalışmalarına ağırlık vereceğiz ve Gebze'de gençlik kolları yönetimi olmayan mahalle kalmayacak şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.  Saadet gençliği hazırladığı şubat ayı takviminde 1 Şubat Cuma akşamı Gebze ilçe binasında, Çayırova ilçe gençlik kolları yönetimi ile bir araya gelerek, kardeşlik gecesi adı altında kaynaşma ve dayanışma programı düzenleyecek. Düzenlenecek gecede her iki yönetiminin ilerleyen günlerde yapacakları programlar hakkında karşılıklı koordineli hareket etme kararı alacakları belirtildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat