Özdilek

Ekonomi

Gebze’de FENİŞ eylemi

Gebze’de bulunan FENİŞ Alüminyum işçileri 3 aydır maaş alamadıkları için ilçe merkezinde yürüyüş yaptı.

26 Temmuz 2014 Saat: 18:15
Gebze’de FENİŞ eylemi
Gebze’de FENİŞ eylemi

Üretimin Patron tarafından durdurulması sonrası işsiz kalan ve başta kıdem ve ihbar tazminatlarının yanı sıra içeride kalan 3 aylık maaşlarını alamadıkları için direniş başlatan FENİŞ İşçileri, yaptıkları basın açıklamasıyla direnişlerinin devam ettiğini bildirdi. Gebze şehir merkezinde toplanan FENİŞ İşçileri,Çelik-İş Sendikası Gebze şubesinin önüne yürüyerek direnişin bittiğini söyleyen Çelik-İş Gebze Şube Başkanı Şerafettin Koç’a tepki gösterdi.

Birçok yıldırma çabalarına rağmen direnişlerine devam ettiklerini söyleyen FENİŞ işçileri yaptıkları açıklamada şunları bildirdi. “6 Eylül tarihinde tazminatlarımız ve maaşlarımız patron Sedat Aloğlu tarafından gasp edilerek işten çıkartıldık. Patronun birçok tehdidi ile karşılaştığımız gibi sendika bürokratlarının da direnişi bitirmeye, karalamaya dönük hamleleri ile çokça karşı karşıya kaldık. Verdikleri sözlere rağmen sendika direnişten çekildi. Bizler tüm haklarımızı alana kadar direnişimize devam ediyoruz.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat