Özdilek

Spor

Gebze’de amatöre destek ve malzeme dağıtımı

Gebze’de faaliyetlerini sürdüren amatör spor kulüplerine Gebze Belediyesi tarafından malzeme yardımında bulunuldu.

20 Mart 2014 Saat: 13:46
Gebze’de amatöre destek ve malzeme dağıtımı
Gebze’de amatöre destek ve malzeme dağıtımı

Törende konuşan KASKF Başkanı Murat Aydın, “Bizlerden desteğini ve katkılarını hiçbir zaman esirgemeyen, değerli başkanımız Sayın Adnan Köşker’e bir kez daha teşekkürlerimi iletmek isterim” dedi

 

Başkan Köşker ise, “Biz sporun her dalına, her branşına önem veriyoruz, destek oluyoruz. Olmaya da devam edeceğiz. Amatörün yanındayız” şeklinde konuştu

 

Gebze Belediyesi’nden ilçedeki amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla başlatılan ve ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme yardımı sürüyor. Amatör spor kulüpleri sporcularına antrenman ve müsabakalarda ihtiyacı olan malzemelerin verildiği tören Gebze Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlendi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene KASKF Başkanı Murat Aydın, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mücahit Sak, belediye meclis üyesi adayları, sporcular ve kulüplerin yöneticileri katıldı.

AYDIN’DAN KÖŞKER’E TEŞEKKÜR

Törenin açılışında selamlama konuşması yapan KASKF Genel Başkanı Murat Aydın, Kocaeli genelinde 244 amatör spor kulübünün faaliyet sürdürdüğünü söyledi. Kocaeli genelinde olduğu gibi Gebze’de de amatör spor faaliyetlerinin hızla geliştiğine dikkat çeken KASKF Başkanı Aydın, “Amatör spor faaliyetleri arttıkça buna paralel olarak kulüplerimizin ihtiyaçları da artıyor. Yerel yönetimlerimizin desteğiyle gençlerimiz, amatör ruhu Kocaeli’de yaşatıyor ve geliştiriyorlar. Bizlerden desteğini ve katkılarını hiçbir zaman esirgemeyen, değerli başkanımız Sayın Adnan Köşker’e bir kez daha teşekkürlerimi iletmek isterim” dedi.

İŞBİRLİĞİMİZ SÜRÜYOR

KASKF Genel Başkanı Murat Aydın’ın konuşmasın ardından kürsüye çıkan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise, “Gebze Belediyesi olarak, göreve geldiğimiz tarihten beri, sadece futbolda değil, amatör sporun her branşında faaliyet gösteren kulüp ve sporcularımıza, ayırım yapmadan ve hiçbir önyargıya kapılmadan, değişik boyutlarda destek veriyoruz. Şampiyonalarda, organizasyonlarda, müsabakalarda yardımcı oluyoruz, işbirliği yapıyoruz.

5 yıllık görev süremizde, farklı spor branşlarında, bölgesel, ulusal ve uluslar arası çapta çok sayıda organizasyona ve şampiyonaya sponsor olduk, destek verdik” dedi.

HER BRANŞ ÖNEMLİ

“Biz sporun her dalına, her branşına önem veriyoruz, destek oluyoruz” diyen Başkan Köşker konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: “Amatör spor, tüm kulüplerin altyapı kaynağıdır. Temel sağlam değilse, bina en ufak bir sarsıntıda yıkılır.  Her şeye yeni bir maliyetle, yeniden ve sıfırdan başlarsınız. Amatör sporu, altyapısı, bilimsel bir temele oturmuş kulüpler istikrarlı bir şekilde her zaman başarıdan başarıya koşmuştur.

HEDEF 100 BİN GENÇ

Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, amatör spor pek çok yerde olduğu gibi ilçemizde de, siz değerli yöneticilerimizin ve futbol adamlarımızın fedakar çalışmalarıyla yürüyor. Cebinizden, vaktinizden, ailenizden fedakarlık yapıyorsunuz. İlk ve orta öğretimde 100 bini aşkın öğrencisi olan bir bölgede, bu zengin altyapı kaynağını nasıl değerlendiririz? Sorusunun cevabını aramalı ve kendimize bu doğrultuda bir yol çizmeliyiz. Bu zengin potansiyeli Gebze futboluna, ülke futboluna nasıl kazandırabiliriz diye düşünmeli ve projeler üretmeliyiz.

25 KULÜBE YARDIM

Toplam 25 kulübümüze değişim kalemlerde spor malzemelerinden oluşan yardım paketi hazırladık. Törenimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Tüm amatör kulüplerimize ve sporcularımıza başarılar ve kazasız, sakatsız müsabakalar diliyorum. Malzeme desteğimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat