Özdilek

Siyaset

Gebze CHP ilçede 4 aday yarışacak

Recep Dursun ve Musa Yılmaz’dan sonra Meşaik Karakuş da CHP Gebze İlçe Başkan adaylığını açıklaması ardından Yakup Yılmaz’ın da açıklaması bekleniyor.

18 Kasım 2015 Saat: 01:52
Gebze CHP ilçede 4 aday yarışacak
Gebze CHP ilçede 4 aday yarışacak

CHP Gebze İlçe Örgütü’nde sekiz mahallenin delege seçimleri hafta sonunda gerçekleşti. Altı mahallede tek listeyle yapılan seçimler iki mahallede çift listeyle gerçekleşti. Osman Yılmaz ve Köşklüçeşme’de iki liste yarışırken Hacı Halil, Mustafapaşa, Sultan Orhan, İstasyon, Hürriyet ve Yavuz Selim Mahalleleri’nde seçimler tek listeyle yapıldı.

 

Osman Yılmaz ve Köşklüçeşme’de delege seçimlerini beyaz listeler kazandı. Hacı Halil Mahallesi’nin listesinde Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Salih Işık’ın yer almaması dikkat çekti. CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Birgül Belek de oturduğu mahallenin listesinde yer almadı. CHP Gebze İlçe Başkanı Yakup Yılmaz ile eski ilçe başkanlarından Cavit Kapoğlu ise Sultan Orhan Mahallesi’nden delege seçildiler.

 

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün 5 Aralık’ta gerçekleşecek olan olağan kongresinde eski ilçe başkanlarından Recep Dursun ve eski il başkan yardımcılarından Musa Yılmaz adaylıklarını açıklayan isimler olmuştu. CHP Gebze İlçe eski başkanlarından Meşaik Karakuş da başkanlık için adaylığını açıklayan üçüncü isim oldu. Öte yandan CHP Gebze İlçe Başkanı Yakup Yılmaz’ın da bu hafta içinde adaylığını ilan edeceği sanılıyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat