Özdilek

Siyaset

Gebze CHP, Genel Başkanın Yanında

Gebze CHP Kurultay delegeleri açıklama yaptı. Genel Başkanın yanındayız.

19 Ağustos 2014 Saat: 14:27
Gebze CHP, Genel Başkanın Yanında
Gebze CHP, Genel Başkanın Yanında

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kurultay çağrısı yapması ve tarihinin belirlenmesiyle birlikte Gebze CHP’de Kurultay çalışmaları ve hazırlıklarına başladı.

CHP Gebze ilçe başkanı ve aynı zamanda Kurultay delegesi olan Sedat Tatar’ın başkanlığında bir araya gelen Kadın kolları başkanı ve kurultay delegesi olan Kıymet Ayan, Mehmet Sarıtoprak ve Şehzade Boran bir değerlendirme toplantısı yaptılar. Kurultay delegeleri ortak bir açıklama ile tavırlarını duyurdular.

ORTAK AÇIKLAMA YAPTILAR

Gebze CHP Kurultay delegeleri yaptıkları ortak açıklamada,  Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun almış olduğu Kurultay kararının yerinde ve zamanın da olduğunu, 26.02.2012 tarihinde yapılan olağanüstü kurultayda değiştirilen tüzüğün uygulanmasından doğan aksaklıkların giderilmesi ve parti disiplini ile ilgili yeni düzenlemelerin gözden geçirilerek tüzük değişikliğinin yapılmasının doğru olacağını ve 2015 yılında yapılacak genel seçimler öncesinde Genel başkan değişimin CHP’ye  yarar sağlamayacağını vurguladılar.  Gebzeli delegeler, Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını destekleyeceklerini duyurdular.

                                  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat