Özdilek

Güncel

GEBZE ADD'DEN MUHTEŞEM CUMHURİYET GALA GECESİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi Cumhuriyet’in 89’uncu yılını he

5 Kasım 2012 Saat: 12:29
GEBZE ADD'DEN MUHTEŞEM CUMHURİYET GALA GECESİ
GEBZE ADD'DEN MUHTEŞEM CUMHURİYET GALA GECESİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi Cumhuriyet’in 89’uncu yılını her yıl geleneksel olarak yaptığı "Cumhuriyet Gala gecesi" yle kutladı.
Geceye CHP Milletvekilleri Ensar Öğüt, Mehmet Hilal Kaplan, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, DSP ilçe yöneticileri, Demokrat Parti yöneticileri, İşçi Partisi adına Mustafa Cerit, Tahsin Tarhan, CHP Gebze Belediye Meclis Üyesi Musa Haydaroğlu, Mimarlar Odası Başkanı Salih Işık, ADD Batı Karadeniz Bölge Temsilcisi Zuhal Özen Manoğlu başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.



ADD Gebze Şubesi’nin Holiday Inn Gebze Oteli’nde yapılan "Cumhuriyet Gala gecesi"ni bölgemizin güvenilir firmalarından EFSA Organizasyon'un sahibi Çiler Boylu ve ekibi gerçekleştirdi. Geceye katılan davetliler başta ADD Şube Başkanı Nilgün Aydın, şube sekreteri Murat Aksu tarafından kapıda tek tek karşılandı. Saygı duruşu, istiklal marşı ile başlarken, ADD li gençlerin gerçekleştirdiği mini müzik dinletisiyle devam etti.


Ensar Öğüt: "Deniz Gezmişlerin Bağımsızlık Mücadelesi devam ediyor"



Geceye katılan ve oldukça ilgi gören CHP Milletvekili Ensar Öğüt bir konuşma yaptı. Öğüt konuşmasında son süreçte AKP iktidarı tarafından Cumhuriyete karşı geliştirilen baskılara dikkat çekerek, "Bugün AKP iktidarı Cumhuriyeti hedef almıştır. AKP saldırılarının dozunu arttırarak Milli bayramlarımızı bile yasaklama cesaretine girmiştir. AKP'nin gerçekleştirdiği bu baskılara karşı Deniz Gezmişlerin başlattıkları Tam Bağımsız Demokratik Türkiye şiarı bu gün Cumhuriyetçi gençlik tarafından yeniden pratik buluyor. ADD' nin bu süreçte Cumhuriyet için verdiği fedakarlığı çok ciddiye alıyor hem ADD' yi hem de Cumhuriyetçi Gençliği kutluyorum" dedi.


Mehmet Hilal Kaplan: "Cumhuriyet'i yıkmaya ne AKP'nin ne Erdoğan'ın gücü yetmez"



CHP Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ise gecede sert bir konuşma yaparak 29 Ekim Cumhuriyet kutlamalarındaki olumsuzluklara dikkat çekti. 29 kim Cumhuriyet Bayramının ülkenin ve halkımızın en büyük bayramı olduğunu ileri süren Kaplan "İktidar Cumhuriyetin coşkulu kutlanmaması için elinden gelenini sonuna kadar yaptı. Cumhuriyet Bayramı iktidarın tüm baskı ve zulmüne, panzer ve gazına rağmen yine de muhteşem bir direnişle kutlandı. Bir kez daha kanıtlandı ki Mustafa Kemal'in kurduğu Cumhuriyet'i kimse ama hiç kimse yıkamaz. Cumhuriyet Önder Mustafa Kemal Atatürk, şehitlerimiz ve Paylaşımcı Emperyalizme karşı topyekûn seferber olan halkımızın onurlu mücadelesi sonucunda kurulmuştur. Bu sağlam bir temeldir. Bu temelin yıkılması mümkün değil" dedi.


Cumhuriyet Mücadelesinin önemine değindiler

Gece'de ADD Batı Karadeniz Bölge Temsilcisi Zuhal Özen Manoğlu, ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın de birer konuşma yaparak ham gündeme dair konularda konuşmalar yaparak sürecimizdeki Cumhuriyet mücadelesinin önemine değindiler.

Başkan Aydın Genel Başkan Çölaşan'ın yarım kalan konuşmasını okudu



Başkan Sezer Nilgün Aydin konuşmasında Ulus'ta 29 ekim 2012 tarihinde ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan'ın bibergazı sıkılması nedeniyle yarım kalan konuşma metninin tamamını okuduktan sonra "Parti bayraklarımız farklı da olsa, ay yıldızlı bayrağımız birdir. Doğum yerlerimiz farklı da olsa vatanımız birdir. Liderlerimiz farklı da olsa sonsuz Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüz birdir." dedi.

Kurumlardan geceye büyük ilgi



ADD' nin "Cumhuriyet Gala gecesi" ne, ADD Darıca şube başkanı Ünal Karahasan, Darıca Seymen Koleji Genel Müdürü Murat Kaya, Kandıralılar Dernek Başkan ve yöneticileri, Gebze Balkan Türkleri Dernek başkan ve yöneticileri, Eğitim İş Şube başkan ve yöneticileri, Kırım Türkleri Derneği başkan ve yöneticileri, Gebze Atatürk İlköğretim Okulu eğitim emekçileri, Türkiye Değişim Hareketi yöneticileri, Darıca Yaşlılar Derneği Başkan ve yöneticileri, Yeşil Ay yöneticileri, ADD Tuzla şube başkan ve yöneticileri, Darıca Cemevi Yöneticileri, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Kıymet Ayan ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Hava Kurumu başkan ve yöneticileri, İşadamı Meşaik Karakuş, CHP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan ve 200'e yakın davetli katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat