Özdilek

Eğitim

Gebe okulu mezun vermeye devam ediyor

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi 27. ve 28. Dönem Gebe Eğitim sınıfına Katılan Anne Adayı Gebelere Gerçekleştirilen Törenle Katılım Belgeleri Verildi.

20 Kasım 2017 Saat: 16:56
Gebe okulu mezun vermeye devam ediyor
Gebe okulu mezun vermeye devam ediyor

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi “Gebe Bilgilendirme Okulu” mezun vermeye devam ediyor. Bu güne kadar toplam 341 gebenin mezun olduğu gebe bilgilendirme okuluna gösterilen yoğun ilgiden dolayı,  2 grup halinde eğitim verildi. 27. ve 28. Dönem mezunlarının verildiği gebe eğitim sınıfından, toplamda 20 gebe ve 3 doğum destekçisi mezun oldu. Ayrıca 11 baba adayı da eğitime katılarak hem bilgilenmiş hem de eşlerine eğitim sürecinde psikolojik olarak destek olmuş oldular.

     Anne Dostu Hastane konusunda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gebe Okulu eğitimlerine önem veriyor.  Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş “ Hastanemiz Türkiye’de ki ilk Anne dostu hastane unvanı almış olan Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak anne adaylarımızın eğitimini önemsiyor ve bu manada normal doğumu teşvik edip sezaryen oranını düşürmek için önemli çalışmalar yapıyoruz. Hastanemiz bu konu da öncü hastane olmaya devam edecektir” diye konuştu.

       Hastane Yönetiminin ve eğitimcilerin,  katılan kursiyerlere bilinçli anne sağlıklı bebek yazan bileklikleri armağan ettikleri ve sertifikaları takdim ettiği sertifika töreninde, gebe eğitim okuluna katılan anne adayları, eğitimden duydukları memnuniyeti ifade ederek emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat