Özdilek

Güncel

Gaziler ilgiden memnun

CarrefourSA İzmit Mağazası ve Jandarma İl Komutanlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü dolayısıyla ilimizdeki gazi ve aileleri ile şehit yakınlarını ağırladı

18 Mart 2014 Saat: 17:39
Gaziler ilgiden memnun
Gaziler ilgiden memnun

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası dolayısıyla 175. kuruluş yılını kutlayan İl Jandarma Komutanlığı ile CarrefourSA İzmit Mağazası, Kocaeli Muharip Gaziler Derneği üyelerini ağırladı. CarrefourSA İzmit Mağazası’nda gerçekleşen programa mağaza müdürü Ünal Gezer, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Jandarma Yarbay Mustafa Ertürk, Kocaeli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yunus Coşkun ile İl Jandarma Komutanlığı personeli ve CarrefourSA personeli katıldı.

 

GAZİLER KARANFİL DAĞITTI

Mağaza çalışanları ve İl Jandarma Komutanları gazileri, gazi ve şehit ailelerini Türk bayrakları ile kapıda karşıladı. Gaziler de komutanlara karanfil takdiminde bulundu. Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yunus Coşkun, Çanakkale şehitleri için açılan anı defterine bir gazi olarak duygularını yazdı. Program sonunda katılımcılar birlikte öğle yemeği yedi.

 

ÇOK ÖZEL ÇALIŞMA

CarrefourSA’da çalışan Yaşar Aktaş ile tatlı ustası Mustafa Kurtuluş ve şef yardımcı Mine Koç, Çanakkale Savaşları ve Şehitler Haftası nedeniyle Türk bayraklı baklava yaptı. Yapılan baklava gaziler ve jandarma personeli ile vatandaşlar tarafından beğeni topladı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat