Özdilek

Güncel

Gaziler Gününde Anlamlı Kutlama

Gaziler Günü’nün 92’nci yıldönümü dün düzenlenen törenle kutlandı. Protokol üyeleri ve Gaziler törende yerlerini aldı

20 Eylül 2013 Saat: 10:01
Gaziler Gününde Anlamlı Kutlama
Gaziler Gününde Anlamlı Kutlama

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ortaklığında dün 19 Eylül Gaziler Günü’nün 92’nci yıldönümü kutlandı. Törende Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli AKP Milletvekili Muzaffer Baştopçu, EDOK Komutanı Tümgeneral Muharrem Yavaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kaymakamı Osman Kaymak, vali yardımcıları, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yunus Coşkun, gaziler ve şube müdürleri, yerlerini aldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program çelenk sunumu ve konuşmalar ile devam etti.
ÇELENK SUNUMU
İlk olarak Kocaeli Valiliği çelengini Vali Ercan Topaca sundu. Sonrasında ise Garnizon Komutanlığı çelengini Tümgeneral Muharrem Yavaş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çelengini İbrahim Karaosmanoğlu, Muharip Gaziler Derneği çelengini de Yunus Coşkun sundu. Çelenk sunumu ardından Mimar Sinan Anadolu Lisesi öğrencisi Binnur Bora ile İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Cihat Kaplan Gazi konulu şiirlerini okudular. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat