Özdilek

Güncel

Gaziantep'te kışlak mücadelesi sürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, önlem alınmadığında halk sağlığı sorunu haline gelebilen sivrisinek ve haşerelere karşı kışlak mücadelesini hız kesmeden sürdürüyor.GAZİANTEP (İGFA) - İl genelinde ilaçlama Büyükşehir Belediyes

20 Şubat 2022 Saat: 11:05
Gaziantep'te kışlak mücadelesi sürüyor
Gaziantep'te kışlak mücadelesi sürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, önlem alınmadığında halk sağlığı sorunu haline gelebilen sivrisinek ve haşerelere karşı kışlak mücadelesini hız kesmeden sürdürüyor.

GAZİANTEP (İGFA) - İl genelinde ilaçlama Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanlığı Haşere ile Mücadele ve İlaçlama Hizmetleri Şube Müdürlüğünce aralıksız sürüyor.

Gaziantep'te 120 personel, 49 araçla 9 ilçede özellikle sivrisinek ve haşere oluşumuna sebep olan larvalarının üreme kaynakları olan bina bodrumları, rögarlar, kapalı kanallar, fosseptik çukurlarının bulunduğu alanlarda kışlak mücadelesi kapsamında ilaçlama çalışmaları kontrollü olarak yürütülüyor.

 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat