Özdilek

Turizm

Gazetecilerin tatil köyünde artık alkol yasak

Gazetecilerin tatil köyü olarak bilinen Darıca Bayramoğlu’ndaki Basın İlan Kurumu Tatil Köyü’nde alkollü içki satışı yasaklandı.

4 Eylül 2014 Saat: 16:25
Gazetecilerin tatil köyünde artık alkol yasak
Gazetecilerin tatil köyünde artık alkol yasak

Basın sektöründe çalışanlara hizmet veren Darıca Bayramoğlu’ndaki Basın İlan Kurumu Tatil Köyü’nün tarihinde ilk kez bu yaz alkollü içki satışı yasaklandı. Tatil köyünde "alkollü bir grubun rahatsız edici davranışlarda bulunduğu" öne süren Basın İlan Kurumu Yönetimi, tesiste alkollü içki satışını yasakladı. 46 yıllık tarihinde ilk kez alkol satışının yasakladığı teside aynı anda otel odalarında seccade, takke ve tespih bulundurulması uygulaması da dikkat çekti. Basın İlan Kurumu’nun internet sitesinde yer alan bilgilere göre, 1968 yılında açılışından bu yana tam pansiyon konaklama hizmeti veren tatil köyü yaklaşık 45 bin metrekare alanda kurulu. Bu yıl hizmete giren ek otel binası ile oda sayısı 100’e ulaşan tesiste, restaurant, snack barlar, yüzme havuzu, plaj, disco, cafeler, spor sahaları, yürüyüş alanları ve çocuk parkı bulunuyor. Ayrıca otel binası içinde ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, kadın ve erkekler için ayrı hamam sauna, buhar odaları ile kapalı spor salonu yer alıyor. Bu arada anlaşması yasaklama kararından önce yapılan düğün, nişan, sünnet gibi davetler için alkollü içki servisinin yapılmaya devam edeceği öğrenildi. Basın çalışanları tesiste tam pansiyon konaklama için kişi başı günlük KDV dahil 72 lira ödüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat