Özdilek

Güncel

Gazeteci Sedat Şimşek unutulmadı

Gazeteciler Cemiyeti’nin talebiyle, İzmit Belediyesi iki yıl önce vefat eden Gazeteci Sedat Şimşek adına Yahya Kaptan’da çocuk parkı açtı.

18 Mart 2014 Saat: 18:05
Gazeteci Sedat Şimşek unutulmadı
Gazeteci Sedat Şimşek unutulmadı

İzmit Belediyesi, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin talebiyle; 2012 yılında kalp ameliyatında vefat eden gazeteci Sedat Şimşek anısına Yahya Kaptan’da çocuk parkının açılışını yaptı. Sedat Şimşek Parkı’nın açılışına İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın yanı sıra Gazeteci Sedat Şimşek’in annesi, eşi ve oğlu da katıldı.


GURUR DUYUYORUM

Duygu dolu anların yaşandığı çocuk parkı açılışında vefat eden Gazeteci Sedat Şimşek’in annesi Naciye Şimşek, uzun süre ağladı. 23 Nisan İlk Okulu'nun da katıldığı açılış töreninde konuşan merhum gazetecinin eşi Eylem Şimşek, "Onunla gurur duyuyorum, çok acı çekiyorum. Belediye başkanımız Nevzat Doğan ve gazeteciler cemiyetine eşimin ismini yaşattıkları için teşekkür ediyorum" dedi.


DAHA İYİ GAZETECİLER ÇIKACAKTIR

Ardından sözü Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Şube Başkanı Halit Yılmaz aldı. Yılmaz, "Anıtı buraya yaptırmamızdaki neden çevre okullara yakın olması, ümit ediyorum ki buradaki okullardan da iyi gazeteciler çıkacaktır. Şimşek ailesi adına İzmit Belediyesi’ne teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

HİZMET EDENLERE SAHİP ÇIKMAK BORCUMUZ

Yılmaz’dan sonra konuşan Nevzat Doğan, şehrin değerlerine hep birlikte sahip çıktıklarının örneğini sergilediklerini belirterek, "Sedat kardeşim benim de tanıdığım şehir için değerli olan bir arkadaşımızdı. Her canlı gibi o da yaşantısını ahrete taşıdı. Kayıplar üzücü. Bir ananın yüreği o kaybı her zaman hisseder. Ama güzel olan arkada hoş bir seda bırakmaktır. İzmit’e hizmet edenlere sahip çıkmak hepimizin borcudur" diye konuştu. Nevzat Doğan, Sedat Şimşek’in eşi Eylem Şimşek, oğlu Bucan Ekin, annesi Naciye Şimşek ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Halit Yılmaz kurdele kesimiyle parkın açılışını gerçekleştirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat