Özdilek

Güncel

Gazeteci Coşkun Orhan Dularla Anıldı

Çayırova Gazetesi Ortaklarından Gazeteci Coşkun Orhan hayatının kaybedişinin 1. yıl dönümünde Gebze mezarlığındaki kabiri başından çok sayıda meslektaşı, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve CHP Çayırova Belediye Başkan Ada

3 Ocak 2014 Saat: 20:53
Gazeteci Coşkun Orhan Dularla Anıldı
Gazeteci Coşkun Orhan Dularla Anıldı

Çayırova Gazetesi Ortaklarından Gazeteci Coşkun Orhan hayatının kaybedişinin 1. yıl dönümünde Gebze mezarlığındaki kabiri başından çok sayıda meslektaşı, GebzeTicaret Odası Başkanı Nail Çiler ve CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç tarafından anıldı.

Mezarı Başındaki anma programına katılan Gazetecilerden Murat Tosunoğlu, "Dürüst namuslu ve onurlu yaşayan bir arkadaşımızdı aniden kaybettik, biz gazeteciler aniden kaybedilen arkadaşlar için vefalı olmamız gerektiğine inanıyorum" dedi.

Gazeteci Coşkun Orhan'nın Ağabeyi Vural Orhan kardeşinin mezarı başında yaptığı hüzün dolu anlar yaşayarak, "Bugün açılı günümüz kardeşimi kaybedeli bir yıl oldu. O zamanda olduğu gibi şimdi de meslektaşları onu yalnız bırakmadı. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat