Özdilek

Güncel

Gazeteci Bekçi Oldu

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, belediyenin basın yayın biriminde çalışan gazeteciyi gece bekçisi yaptı

13 Mayıs 2014 Saat: 13:45
Gazeteci Bekçi Oldu
Gazeteci Bekçi Oldu

Dilovası'nın  yeni belediye başkanı Ali Toltar yine kendisi gibi aynı  partiden olan eski  belediye başkanı Cemil Yaman’ın  basın bürosunda görevli olan  ve yaklaşık olarak 15 yıldan beri Dilovası Belediyesi’nde çalışan  Ekrem Meral'ı belediyede "Gece Bekçisi" yaptı. Meral aynı zamanda 9 yıldır Dilovası’ında sürekli olarak çıkan haftalık “Dilovası Son Nokta” gazetesinin de sahibi ve bölgenin tanınan gazetecilerinden biri.

Mayıs ayı itibarıyla bekçilik görevine başlayan Meral, gece belediye binasında sabaha kadar bekçililik yapıyor. Meral’in hem binayı beklediği hem de zaman geçirmek için kitap okuduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, kamuoyunda tepki ile karşılanan bu durumun Belediye Başkanı Ali Toltar’ın bilgisi dışında olduğu ileri sürüldü. Toltar’ın olaya el koyması bekleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Doktor 17.05.2014 10:28
Türkiye olarak çalışan hakları konularında çok gerilerdeyiz bunu Somadaki üzücü olayla ve benzerleri ile yaşıyoruz,Kocaelide faaliyet gösteren İzaydaş fabrikası çalışanlarıda çıkarılacak yasa ile koruma altına alınmalı;izaydaşta patlama olduğunu gazetelerden öğrendim;geçmiş olsun izaydaşta çalışan insanlar çevre ve canlılar için sağlıklarından feragat ediyorlar. Fabrikanın çevreye hiçbir zararı etkisi yok çevre için çalışan fabrika. Fabrika içerisinde çalışan insanların işleri dahada zor çünkü hergün binlerde kimyasal tehlikeli atığın etkilerine maruz kalıyorlar onları ne gibi hastalıklar bekliyor belli değil. Avrupadaki fabrikalarda işletme içinde çalışanlar; ağır iş kolundan 15yıl hizmet akti sonunda emekli ediliyorlar izaydaş çalışanları içinde erken emeklilik sistemi olmalı 20yıldan fazla çalışmaları sakıncalı. Çalışma bakanlığı bu ihbarımı dikkate almalı.
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat