Özdilek

Kültür/Sanat

Gaza Getiren Kampanya

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

İZGAZ GDF SUEZ, iç tesisatı olmayanlar için önemli bir kampanya başlatıyor. 14 Şubat’ta başlayacak kampanyada iç tesisatını yaptırmak isteyenlere 15 ay vadeli, yüzde 0 faizli kredi imkanı sağlanıyor. 
Kocaeli’nin doğal gaz dağıtım şirketi olan İZGAZ GDF SUEZ, doğalgaz konforuna kavuşmak isteyenler için kampanyalara devam ediyor. 14 Şubat-30 Haziran tarihleri arasında sürecek kampanya, bireysel iç tesisatını yaptırmak isteyen vatandaşları kapsıyor. Kampanyanın tanıtımı, Emexotel’de sertifikalı iç tesisat firmaları ile düzenlenen toplantıda yapıldı. Tüm sertifikalı tesisat firmalarının katıldığı tanıtım toplantısında bir konuşma yapan İZGAZ GDF SUEZ Genel Müdürü İmad Erdoğan, geçen yıl yaptıkları kampanyalarda büyük başarı elde ettiklerini söyledi. Geçen yılki hedeflerine yüzde yüz ulaşarak 20 bin yeni gaz kullanıcısına ulaştıklarını belirten Erdoğan, “Bu yıl da iç tesisat firmaları ile birlikte önceki yılın başarısını daha da yükselterek çok daha fazla abone ve iç tesisat dönüşümü yapmak için kampanyalarımızı başlattık. Doğalgaz konforunu daha fazla kişiye ulaştırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Herkese doğalgazın faydalarını ve çevreci özelliklerini anlatmamız gerekiyor. Bu çerçevede 20 bin evi ziyaret edeceğiz. Aynı şekilde internet, tv ve benzeri iletişim araçları ile Kocaelililere ulaşarak, doğalgaz kullanımına geçmeleri için kampanyalar yapıyoruz. Kampanyalarda en önemli çözüm ortağımız iç tesisat firmalarımızdır. Türkiye’deki dağıtım bölgeleri içerisinde Kocaeli iç tesisat firmalarının performansı açısından örnek gösterilecek bir yerde. Birlikte çok güzel projelere imza attık. Atmaya da devam edeceğiz.” dedi. 

15 AY YÜZDE 0 FAİZLE KREDİ VERİLECEK


Daha sonra kampanya hakkında bilgi veren İZGAZ GDF SUEZ Ticari Koordinatörü Bülent Şen, geçen yıl yaptıkları üç kampanya ile hedeflerine ulaştıklarını söyledi. Bu yıl da kampanyalara devam edeceklerini belirten Şen, ilk olarak 14-30 Haziran tarihleri arasında iç tesisat kampanyasını başlatacaklarını duyurdu. Şen, “Yapılan anlaşma ile 15 ay taksitli yüzde 0 faizli kredi imkânı sağlanacak. Bu iç tesisatı olmayanlar için önemli bir fırsat. Bunun yanında devam eden kampanyalarımız kapsamında ilk defa gaz kullanmaya başlayanlara 100 TL değerinde doğalgaz hediye ediyoruz. Eğer eski aboneyse ve yeniden gaz kullanmaya başlarsa 50 TL değerinde bedava gaz veriyoruz.” dedi.  
Daha sonra gösterdikleri başarıdan dolayı belirlenen kotayı tamamlayan iç tesisat firmalarına teşekkür belgesi verildi. Gecede ayrıca hediye çekilişi de yapıldı. Şanslı 7 sertifikalı tesisat firmasına yazıcı, fotoğraf makinesi gibi elektronik eşyalar verildi. Hediyeleri İZGAZ GDF SUEZ Genel Müdürü İmad Erdoğan takdim etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat