Özdilek

Çevre

Garibanla, Artık Kağıt Toplayamıyacak

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çek çek tabir edilen el arabalarıyla kağıt toplayanların peşine düştü.

26 Aralık 2015 Saat: 19:53
Garibanla, Artık Kağıt Toplayamıyacak
Garibanla, Artık Kağıt Toplayamıyacak

Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, lisanslı firma dışında  kağıt toplamanın yasak olduğu hatırlatılarak” şehrimizde atık kağıtları ancak  lisanslı geri dönüşüm firmaları toplayabiliyor. Hal böyleyken bazı kişiler, çek çek tabir edilen el arabalarıyla kağıt toplama yoluna gitmektedir. Bu kişiler hem çevre kirliliğine hem de haksız kazanç elde etmiş oluyorlar. Taşıdıkları arabalarla yaya ve araç trafiğine de engel olan bu kişilere defalarca uyarıda bulunduk. Buna rağmen faaliyetlerine devam etme yoluna gidiyorlar. Zabıta olarak da bu kişilere engel oluyoruz” denildi. 

 

ESNAFA ÇAĞRI

 

Zabıta yetkilileri, konuyla ilgili esnaflardan destek de isteyerek” esnaflar, ellerindeki atık kâğıtları lisanlı firma dışındakilere vermesinler. Lisanlı firmaya verilen her atık kağıt, okullara kırtasiye, bilgisayar, yazıcı olarak geri dönmektedir” şeklinde konuştular.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat