Özdilek

Spor

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları

Galatasarayın Spor Toto Süper Ligin 33üncü haftasında Medipol Başakşehiri 2-1 yenerek bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesinin coşkusu Yalovada da yaşandı.

20 Mayıs 2019 Saat: 01:19
Galatasarayın şampiyonluk kutlamaları
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları

Sarı-kırmızılı takım, 2-1 kazandığı maçın ardından lig tarihindeki 22'nci şampiyonluğunu elde etti. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Yalova'da da sarı-kırmızılı taraftarlar kentin dört bir yanında şampiyonluğu kutladı.

Başta 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı ile Fatih, Cengiz Koçal ve İstanbul caddeleri olmak üzere kentin dört bir yanında Galatasaraylılar araçlarla konvoy oluşturdu. Aileleriyle beraber sokaklara çıkan taraftarlar, meşalelerle ve bayraklarla şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Yalova Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için güvenlik önlemleri aldı. Kutlamalar geç saatlere kadar sürdü.

Galatasaray taraftar grubu "UltrAslan"ın Yalova koordinatörü Abdullah Hartuç, "Galatasaray'ımızın 22'nci şampiyonluğu camiamıza hayırlı olsun. Bu gururu bizlere yaşattığı için takımımıza ve kulübümüze sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Yalova Galatasaraylılar Derneği Başkanı Ufuk Özdilim de "Takımımızın Süper Lig'de şampiyon olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Kulübümüzü, futbolcularımızı, teknik heyetimizi ve büyük Galatasaray taraftarını canıgönülden kutluyorum." ifadesini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat