Özdilek

Aşayiş

Galatasaray-Fenerbahçe maçını izleyemedi

Koray Şener(22), önceki gün akşam saatlerinde Süper Lig’da oynan Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasını izlemek için arkadaşları ile birlikte İstanbul’a gitti. Çok izlemek istediği o maçı izleyemeden kalp krizi geçirdi.

3 Kasım 2018 Saat: 12:38
Galatasaray-Fenerbahçe maçını izleyemedi
Galatasaray-Fenerbahçe maçını izleyemedi

Körfez İlçesi Yarımca Atalar Mahallesi Alattin Yüksel Caddesi üzerinde bulunan Ekşioğlu Sitesinde ikamet eden, işçi emeklisi Rıfat ve Gülümser  Şener çiftinin 2 çocuğundan biri olan  Kocaeli Üniversitesi İktisat Fakültesi  öğrencisi Koray Şener(22), önceki gün akşam saatlerinde  Süper  Lig’da oynan  Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasını  izlemek için   arkadaşları ile birlikte İstanbul’a gitti. Koray Şener,  sahaya girdi ve tribünlerdeki yerini aldı. Maçı beklediği esnada  aniden fenalaşan genci görenler,  hemen görevlilere haber verdi.  Fenalaşan Şener’,n yanına gelen  sağlık görevlileri, yaptıkları ilk müdahale sonrası  genci alarak  Okmeydanı  Eğitim ve Araştırma  hastanesine kaldırdı. Kocaeli Üniversitesi ÜNİFB gurubu eski lideri olduğu öğrenilen Şener burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Öte yandan   acı haberi alan Fenerbahçe taraftarlarıda ilk yarı bittikten sonra tribünleri  boşaltarak hastaneye akın etti.  Derbi sonrası  Fenerbahçe ve Galatasaray Spor Kulüpleri başta olmak üzere  pek çok spor kulübü olayla ilgili üzüntülerini dile getiren  ve  aileye başsağlığı dileyen   açıklamalarda bulundu. Gencin cenazesinin   Pazar günü  saat 11:00’de Fenerbahçe Ülker Stadında düzenlenecek  töreninin ardından Kocaeli Yarımca Mimar Sinan Camiinde kılınacak ikindi namazı sonrası Körfez’de toprağa verilmesi bekleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat