Özdilek

Aşayiş

Fuhuş operasyonunda tutuklu sayısı 10 oldu

Asayiş Şube Müdürlüğü ahlak Büro ekipleri tarafından aynı guruba yönelik 9 Mart ve 5 Nisan'da düzenlenen operasyonlarda 10 kişi tutuklandı.

7 Nisan 2017 Saat: 11:53
Fuhuş operasyonunda tutuklu sayısı 10 oldu
Fuhuş operasyonunda tutuklu sayısı 10 oldu

Kocaeli Karamürsel ve  Yalova Altınova İlçelerinde  yabancı uyruklu kadınları yurt dışından  düğün organizasyonlarında çalıştıracağını söyleyerek yurda sokan ve  zorla fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen, ayrıca yaşı küçük kızları para ve hediyeler ile kandırıp fuhuş yaptırdıkları belirlenen  çeteye yönelik  iki ayrı operasyon düzenlendi. İlk operasyonda 5'i kardeş 6 kişi  tutuklandı aynı guruba  5 Nisan'da düzenlenen  operasyonda  küçük yaşta çocuğu fuhuşa teşvik etmek , çocuğun cinsel istismarı,  insan ticareti, fuhşa aracılık ve yer temin etmek iddiaları ile  gözaltına alınan   ve adliyeye sevk edilen M.T, A.D, T.D ile R.D tutuklandı. Daha önce  olayla ilgili tutuklanan N.K, A.K, Ş.K, E.K, B.K  isimli kardeşler ve çete üyesi H.K ile birlikte  tutuklu sayısı 10’a ulaştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat