Özdilek

Güncel

Fuarda faciadan dönüldü

Kocaeli Fuarı içerisinde bulunan eğlence parkındaki ‘Balerin’ adlı oyuncak aletinin güvenlik kemerinin açılması sonucu 4 çocuk yaralandı

21 Haziran 2013 Saat: 09:40
Fuarda faciadan dönüldü
Fuarda faciadan dönüldü

Alınan bilgi ve iddialara göre; akşam saatlerinde Kocaeli Fuarı içerisinde bulunan eğlence parkındaki Balerin adlı oyuncağın oturma bölümlerinden bir tanesinin güvenlik kemeri açıldı. Oturma bölümün bulunan Tuğba Sönmez (16), Sudenaz Türk (9), Büşra Büber (23) ve Osman Büber (12) kemerin açılmasıyla dengelerini kaybederek tutunmaya çalıştı. 

BİRİSİ FIRLADI
Çocuklardan Osman Büber oyuncaktan fırlayarak duvara çarptı. Belinde ezilmeler oluşan Osman Büber ile çeşitli yerlerinden yaralanan diğer yaralılar için hemen sağlık ekibi çağırıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yapmasının ardından Tuğba Sönmez ve Sudenaz Türk Kocaeli Devlet Hastanesi’ne, Büşra Büber ve Osman Büber ise Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. 

BASINA SANSÜR
Meydana gelen korkutucu olayın ardından Lunasan’daki diğer oyuncaklar faaliyete kapatılmadı. Son zamanlarda daha çok öne çıkan basına sansür olayı Kocaeli Fuarı eğlence park alanında da yapıldı. Özel işletme olduğu gerekçesiyle basın mensupları alınmadı. Fotoğraf çekmek isteyen basın mensuplarına müdahale eden özel güvenlik görevlileri asıl işlerini yapması gerekirken basın mensuplarını almamak ile uğraştılar. 

GÜVENLİK NE İŞ YAPIYOR
Özel güvenlik görevlileri park alanında gerçekleşebilecek hırsızlık olaylarına karşı duyarlı olmaları gerekirken basın mensuplarının peşine düşerek asıl görevlerini ihmal ettiler. Yaralılardan Tuğba Sönmez’in anneannesi Sudenaz Türk’ün ise babaannesi olan Necla Türk olayın yaşandığı sırada torunlarını o halde görünce heyecan yaptı. Ayağı takılan ve yere düşerek başını çarpan Necla Türk kaldırıldığı hastanede çantasının olmadığını fark etti. Kocasının aldığını düşünen Necla Türk eşine sorduğunda çantanın eşinde de olmadığı ortaya çıkınca şok yaşadı. İnsanlık öldü diyen Necla Türk güvenlik görevlileri ne iş yapar diye serzenişte bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat