Özdilek

Güncel

Fuar önünde zincirleme kaza: 5 yaralı

Salim Dervişoğlu Turgut Özal Köprüsü altında hatalı sollama sonucu meydana gelen 5 araçlı zincirleme trafik kazasında bir kişi ağır 5 kişi yaralandı

14 Aralık 2013 Saat: 13:56
Fuar önünde zincirleme kaza: 5 yaralı
Fuar önünde zincirleme kaza: 5 yaralı

Kaza, dün İzmit Salim Dervişoğlu Caddesi üzeri Turgut Özal Köprüsünün altında 5 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. 42 Evler istikametine gitmekte olan Kaan Bağ idaresindeki 77 AV 335 plakalı araç sürücüsü hatalı sollamaya çıktı. Önünde seyreden Burhan Aktaş idaresindeki 41 H 0282 Değirmendere’ye yolcu taşıyan minibüse arkadan çarptı.

5 ARAÇ 5 YARALI

Süratli olan 77 AV 335 plakalı araç çarpmanın etkisiyle savruldu. Önce Zekeriya Açıkgöz idaresindeki 34 BJ 5291 plakalı araca, sonra Fatih Melemenci idaresindeki 41 NU 813 plakalı otomobile, daha sonra da Batuhan Zeybek idaresindeki 34 BE 459 plakalı araca çarptı. Yaşanan korkutucu kazada minibüs şoförü Burhan Aktaş ile kazaya sebep alan araç içerisindeki Kaan Bağ, Mürvet Aksoy ve Elif Çokçöeker ve ağır olan Muhammet Fatih Turgut yaralandı.

Çeşitli yerlerinden yaralanan Burhan Aktaş, Kaan Bağ, Mürvet Aksoy, Muhammet Fatih Turgut Kocaeli Devlet Hastanesi’ne, Elif Çokçeker ise Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan Muhammet Fatih Turgut, Kocaeli Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalesinin ardından Seka Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazadan sebep kapanan trafik uzun kuyruklara neden oldu. Uzun süre kapalı kalan yol kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından kapalı yol açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat