Özdilek

Güncel

Fuar alanı ahlak denetimleri

Kocaeli fuarı içinde ki göl kenarında oturan öğrencilere, genç ve orta yaşlı çiftlere birbirlerine çok yakın oldukları, hatta öpüştükleri için fırça çeken ve onları bağıra çağıra çevredeki insanlar içinde rezil eden fuar göre

19 Kasım 2013 Saat: 22:23
Fuar alanı ahlak denetimleri
Fuar alanı ahlak denetimleri

Kocaeli fuarı içinde ki göl kenarında oturan öğrencilere, genç ve ortayaşlı çiftlere birbirlerine çok yakın oldukları, hatta öpüştükleri için fırça çeken ve onları bağıra çağıra çevredeki insanlar içinde rezil eden fuar görevlisi, böyle davranmasını Fuar Müdürünün istediğini, müdüründe Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanına hesap verdiğini, fuar alanı içinde ahlaksızlıklara müsaade etmeyeceklerini, mücadele ettiklerini söyledi.

Fuar alanını fuar müdürü kameraya denetliyormuş
Fuar gölü çevresinde oturan ve otururken yakınlaşman çiftleri herkesin içinde ahlaksızlıkla suçlayan fuar görevlisi kendisinin fuar alanı ahlak sorumlusu olarak tanıttı. Gördüğü gençlere, "Allah belanızı versin. Öpüşecek, seçilecek başka yer bulamadınız mı? Sizin ananız babanız yok mu? Defolun gidin başka yerde yiyişin" şeklinde konuşan fuar görevlisi kendisine durumdan görev çıkaran bir ahlaki gözüyle baktığını itiraf etti. Fuar müdürünün fuar alanını. Kendilerini kameraya gözetlediğini ve yakınlaşmalar görüldüğünde azar işittiklerini açıklayan fuar görevlisi, "Burada öpüşen,  senin kızın olsaydı ne yapardın" diyerek kendini ve davranışlarını haklı çıkarmaya çalıştı.

Beni müdürüm, müdürümü de KBB başkanı denetliyor
Gençlerin yakınlaşmalarını öpüşme ve koklaşmalarını bir tür cinsel ilişki şeklinde gören ve bundan çok rahatsız olduğunu gençleri gördüğü yerde aşağılayacak ve herkese rezil ederek engellemeye çalışan v kendisini adeta ahlak polisi gibi göstermeye çalışan fuar görevlisi, fuar müdürü tarafından tembihlendiğini ve kameraya denetlendiğini iddia etti. Müdürünün kendisini, müdürü deKocaeli Büyükşehir Beleriye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun denetlendiğini açıkça dile getiren fuar görevlisi kendisine şikayet edileceğini belirtmemiz üzerine istediğine şikayet edebilirsin, biz görevimizi yapıyoruz dedi.

Karaosmanoğlu'nun adını karıştırmadan bile çekinmedi
Fuar alanı içinde gençlere bir saldırmadılar kalan gözü dönmüş ahlak memuru fuar görevlisi kendisini ve yaptıklarını savunurken, iddialarının arasına KBB başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun adını karıştırmadan bile çekinmediğine göre haklı olma ihtimali var diye düşünülebilir.

Haber: Aybey Kahramanlı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat