Özdilek

Güncel

FRENİ BOŞALAN KAMYON DEHŞET SAÇTI

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde, freni boşalan kamyon, yakınlarının mevlidine katıldıktan sonra evlerine gitmek için otomobillerine binen 4 kişiye çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

4 Şubat 2013 Saat: 12:16
FRENİ BOŞALAN KAMYON DEHŞET SAÇTI
FRENİ BOŞALAN KAMYON DEHŞET SAÇTI

Kaza Başiskele İlçesi İzmit Caddesi Başköy Sokak'ta meydana geldi. Aynı sokak üzerindeki bir yakınlarının evinde düzenlenen mevlide katılan Hızır Gür, Gürol Uzuner, Fikriye Çakır ve Nihat Şenol evlerine gitmek için otomobillerinin yanına geldi. Bu sırada iddiaya göre freni boşalan Sedat Özer yönetimindeki 41 E 5162 plakalı kamyon, otomobillerine binmeye çalışan 4 kişiye çarptı. Kamyon ile otomobil arasında sıkışan 4 kişi, ekipler tarafından sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Nihat Şenol, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. 3 yaralanın tedavisinin ise sürdüğü bildirildi. Kazanın ardından kamyon şoförü Sedat Özer, gözaltına alındı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat