Özdilek

Ekonomi

Frankfurt Sağlık Fuarı’nda KOTO’nun standına ilgi

İlimizde faaliyet gösteren hastane, tıp merkezi ve diş merkezlerini dünyaya tanıtmak amacıyla Frankfurt Sağlık Fuarı’nda stant açan Kocaeli Ticaret Odası, yoğun ilgiyle karşılandı

19 Ekim 2023 Saat: 10:32
Frankfurt Sağlık Fuarı’nda KOTO’nun standına ilgi
Frankfurt Sağlık Fuarı’nda KOTO’nun standına ilgi

Frankfurt Sağlık Fuarı’nda KOTO’nun standına ilgi

Kocaeli Ticaret Odası, ilimizde faaliyet gösteren sağlık kuruluşlarının tanıtılması ve sağlık turizm gelirlerinden daha fazla pay alabilmesi amacıyla Frankfurt Sağlık Fuarı’na katıldı. Fuara özel hazırlıklar yapan KOTO, hastane, tıp merkezi ve diş merkezlerinin tanıtıldığı özel tanıtım kitapçığı ve video çalışması yaparak, adeta Kocaeli’nin sağlık gücünü Almanya’ya taşıdı. Messe Frankfurt Kongre Merkezinde düzenlenen Sağlık Fuarı’na Türkiye’den 80 hastane ve 150’ye yakın uzman personel de katıldı.

Başkan Bulut: Kurumlarımıza Güveniyoruz

Meclis Başkanı Hüseyin Gezer ve Oda Genel Sekreteri Mert Anlıpak ile birlikte Frankfurt’a giden KOTO Başkanı Necmi Bulut, fuarın açılış seremonisine de katıldı. Açılışta yaptığı konuşmada, Kocaeli’nin sağlık alanındaki gücü ve gelecek dönem vizyonunu paylaşan Başkan Bulut, 3 gün süren fuar boyunca standı ziyaret eden konuklarla da bu bilgileri paylaştı. “Kocaeli, dünya sağlık turizmi gelirlerinden daha fazla pay alabilecek yetkinliktedir” diyen Başkan Bulut, “Kurumlarımıza güveniyor ve onları dünya pazarlarıyla rekabet eder konuma yükseltmek için üstün gayret gösteriyoruz” dedi.

Açılışa ilgi yoğun oldu

İlk defa geçen sene Berlin’de düzenlenmeye başlayan Sağlık Fuarı’nın bu seneki Frankfurt organizasyonunun açılışına ayrıca Türkiye’nin Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Almanya Müdürü Ferruh Parmaksız, Frankfurt Başkonsolosluğu Ekonomi Ataşesi Yusuf Yerkel, ALZ Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Alagöz, Ticaret Bakanlığı Sağlık Turizm Genel Müdür Yardımcısı Alperen Kaçar, TOBB-Sağlık Turizm Başkanı Dr. Özgür Öztan, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülker, TDG (Türk Alman Sağlık Vakfı) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ulrich Klör, Müsiad Hessen Başkanı Muhsin Kıdık, DTGB Başkanı Turgut Sezgin ve siyaset ve ekonomi dünyasından pek çok isim katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat