Özdilek

Güncel

Fotoğraf Kulübü üyeleri huzur evini ziyaret etti

Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisine bağlı Fotoğraf Kulübü üyeleri huzurevinde bulunan Anneleri unutmadı

12 Mayıs 2014 Saat: 15:54
Fotoğraf Kulübü üyeleri huzur evini ziyaret etti
Fotoğraf Kulübü üyeleri huzur evini ziyaret etti

Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisine bağlı Fotoğraf Kulübü üyeleri huzurevinde bulunan Anneleri unutmadı. Kulüp Başkanı Nurşah Şahin’in öncülük ettiği ziyarete Tiyatro Kulübü Başkanı Ömer Sağır, Faruk Köseoğlu, Ömer Yalçın, Teyfik Cengiz, Yaşar Köseoğlu ve Sevil Güney katıldı. Gölcük Huzurevi’ni ziyaret eden gençler duygusal anlar yaşarken, huzurevinde kalanlara çiçek takdim etti.

 

Anneler günü dolayısıyla gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Huzurevi sakinleri, gençlerle  sohbet ederek anılarını paylaştı. Anneler gününün önemine değinen Şahin, “ Annelerimiz bizim için kutsaldır. Bugün huzurevindeki annelerimizi ziyaret edip onları mutlu etmek istedik. Ziyaretimizde bizleri güler yüzleri ve sevgi dolu yürekleri ile karşılayan huzurevi sakinlerine teşekkürü bir borç biliyoruz. Orada geçirdiğimiz vakit aslında bize başka bir duyguyu da yaşattı.  Sevgimizi ve saygımızı her an hatırlatmamız gereken o güzel insanları sadece özel günlerde değil her fırsatta ziyaret etmemiz gerektiğini anımsadık.Bu tür etkinliklerimizi geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat