Özdilek

Kültür/Sanat

Fotoğraf Kulübü’nün konuğu Muzaffer Sütlüoğlu

Kocaeli Kent Konseyi Fotoğraf Kulübü’nün bu haftaki konuğu Temel Fotoğraf ve Kompozisyon kitabının yazarı Fotoğraf Sanatçısı Muzaffer Sütlüoğlu oldu

26 Ocak 2014 Saat: 15:15
Fotoğraf Kulübü’nün konuğu Muzaffer Sütlüoğlu
Fotoğraf Kulübü’nün konuğu Muzaffer Sütlüoğlu

Her hafta farklı fotoğraf sanatçısını konuk eden Kocaeli Kent Konseyi Fotoğraf Kulübü’nün bu haftaki konuğu birçok fotoğrafa imza atan Fotoğraf Sanatçısı Muzaffer Sütlüoğlu oldu. Askerlik döneminde fotoğrafçı olmaya karar verdiğini söyleyen Sütlüoğlu, hazırladığı 2 farklı sunumda fotoğrafın incelikleri hakkında bilgi verdi. 

ÖZGÜN OLUN BİRİLERİ SİZİ TAKLİT ETSİN

İlk sergilemeyi Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Uluslararası bir yarışmada aldığını ifade eden Sütlüoğlu, o heyecanla bir hafta uyuyamadığını dile getirdi. Aynı heyecanla fotoğraf çekmeye devam ettiğini söyleyen Sütlüoğlu, “ Siz birini taklit etmeyen, özgün olun birileri sizi taklit etsin” dedi. Yaklaşık 1 saat süren sunumun ardından gençlerle sohbet eden Sütlüoğlu, çektiği fotoğraflar hakkında bilgi verdi.Seminerin sonunda Konseyi Fotoğraf Kulübü Nurşah Şahin, Katılımlarından dolayı Sütlüoğluna teşekür ederek her zaman aramızda görmek isteriz dedi.

MUZAFFER SÜTLÜOĞLU KİMDİR ?

1950 Rize doğan Sütlüoğlu, 1976 İDMMA Galatasaray Mühendislik Yüksek Okulu’ndan İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. 1982 yılında İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği’ne(İFSAK), 1983 yılında Kocaeli Amatör Sanatçılar Kulübü’ne(KASK) üye oldu ve Yönetim kurulunda Başkanlık görevini sürdürdü. 1991 yılında tekrar yönetim kuruluna girdi. 1995 yılına kadar çeşitli görevlerde bulundu. Uzun yıllar Türkiye Fotoğraf Dernekleri Birliği’nde(TFDB) KASK temsilcisi olarak görev yapan Sütlüoğlu,Yurtiçinde ve yurtdışında birçok yarışmalarda 80’den fazla ödül aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat