Özdilek

Turizm

Ford Otosan Kültür ve Yaşam Merkezi’nde “Nefes”

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Fotoğraf sanatçısı Raif Çancı’nın “Nefes” adlı fotoğraf sergisi, Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde açıldı.

 

21 Mart tarihine kadar Ford Otosan Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde bölge halkının ziyaretine açık  olacak sergide, eski Seka kağıt fabrikasında çekilen 30 fotoğraf sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

 

Sergi açmaktaki amacını, “İçimize dolan ilk nefesle başlayan var olma çabası, yok oluşa inat bırakılan eserlerde sürüp gidiyor” sözleriyle ifade eden sanatçı, eski kağıt fabrikasında fotoğrafladığı balerinlerle, sanayiye sanatla “nefes” veriyor.

 

Raif Çancı kimdir?

1974 yılında Bulgaristan’da doğan Çancı, 1978 yılında ailesiyle birlikte Türkiye’ye göç ederek İzmit’e yerleşti. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İzmit’te tamamladı. Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği’nde (KASK) ve Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü’nde eğitim aldı. Endüstriyel, mimari, reklam, tanıtım fotoğrafçılığı yapan, eserleri çeşitli karma sergi, gösteri ve yarışmalarda yer alan Çancı; Kocaeli Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak fotoğrafçılık dersleri de veriyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat