Özdilek

Spor

“Flyboard” İzmit’e geliyor

İspanya ve İtalya plajlarının gözde sporu "flyboard", hafta sonu İzmit Gölkay'da olacak. Birçok su sporuna ev sahipliği yapan ve eğlencenin yeni gözde merkezi olan Gölkay'da etkinliklerin ardı arkası kesilmiyor.

17 Ağustos 2013 Saat: 11:53
“Flyboard” İzmit’e geliyor
“Flyboard” İzmit’e geliyor

Gölkay Cafe'nin işletmesini yapan İzmitli girişimcilerden Ahmet Çoban'ın girişimleriyle özel olarak getirilecek olan flyboard'la Kocaelililer tanışma imkanı bulacak.  Hafta sonu İzmitlilerin beğenisine sunulacak olan flyboard'la renkli görüntülerin oluşması bekleniyor.

20 DAKİKA'DA KURS TAMAM

İşletmeci Ahmet Çoban, Flyboard'u kadın erkek herkesin 20 dakikalık bir eğitimin ardından rahatlıkla yapabileceğini kaydetti. Aracı kullanan kişinin ilk başta denge sorunu yaşayabileceğine işaret eden Çoban, "Zaman ilerledikçe bu sorun ortadan kalkacak. İsteyen, çeşitli hareketleri rahatlıkla yapabilecek.”dedi. Yoğun ilgi nedeniyle Ahmet Çoban, sporseverlerin 0 552 425 32 82 numaralı telefonu arayarak şimdiden rezervasyon yaptırmalarını istedi.

İSPANYA VE İTALYA'DA ÇOK YAYGIN

Fransız su sporları meraklısı Franky Zapata tarafından tasarlanan, İspanya ve İtalya'da en sevilen su sporları arasında gösterilen flyboard'da, su kızağının arkasına bağlanan hortumun diğer ucuna da flyboard yapan kişi bağlanıyor. Su kızağı suda yol alırken içine dolan su, hortumun diğer ucundan basınçla çıkıyor ve flyboard yapan kişiyi yükseğe çıkartıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat