Özdilek

Güncel

FIRINLAR TEMİZ ÇIKTI

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince fırınlar denetlendi.

17 Şubat 2015 Saat: 18:09
FIRINLAR TEMİZ ÇIKTI
FIRINLAR TEMİZ ÇIKTI

Gece yarısı gerçekleşen ve 57 adet fırını kapsayan denetimlerde iş yeri temizliği, kullanılan araç ve gereçlerin korunma şartları, imalathanelerde çalışan personelin bone kullanıp kullanmadığı ve gramajla ilgili kontroller yapıldı. Denetimlere Büyükşehir Belediyesi Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığını söyleyen Zabıta Yetkilileri, “Belediye Başkanı Dr. Nevzat’ın Doğan’ın da büyük önem verdiği ve yakından takip ettiği denetimler sırasında her hangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadı” dediler.

 FIRINCILARA TEŞEKKÜR

Zabıta Müdürü Nihat Kaymak’ta fırıncı esnafına kurallara uyup duyarlı davrandıkları için teşekkür ederek”  Özellikle halk sağlığını yakından ilgilendiren  hijyen ve iş yeri temizliği konularında oldukça hassasız. Yaptığımız denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlamadık. Bu oldukça sevindirici. İzmit halkına en iyi hizmeti sunmaya çalışan ve halk sağlığını ön planda tutup buna göre imalat yapan fırın sahiplerine teşekkür ediyoruz. Denetimlerimizi bundan sonra da devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat