Özdilek

Güncel

FIRINCININ İSYANI!

İş yerine astığı dev afişle İzmit Belediyesi’ni protesto eden fırıncı Cevahir Köse mücadeleden vazgeçmiyor

27 Temmuz 2013 Saat: 10:51
FIRINCININ İSYANI!
FIRINCININ İSYANI!

İzmit Belediyesi ile arasındaki ruhsat krizini 4 yıldır aşamayan fırıncı esnafı Cevahir Köse, başlattığı imza kampanyasında 2 bini aşkın imza topladı. İkizliçeşme`de bulunan iş yerine kilit vuran ve açtığı dev pankartlarla belediyeyi protesto eden Köse, şimdi müfettiş çağırarak, mücadelesine devam edecek.

 
İSYAN ETTİ
Yılların fırıncısı Cevahir Köse, Kocaeli Valiliği veİzmit Kaymakamlığı tarafından verilen işletme kayıt belgesine rağmen 4 yıldır ruhsat sorunu yaşamıştı. Derince, Yenidoğan ve Bekirpaşa`da ekmek fırını işleten, 4 yıl önce de İkizliçeşme`de bir fırın sahibi olan Köse, 1 Temmuz günü itibariyle isyan bayrağını açmıştı. 
 
2 BİN İMZA
Fırının camlarına olayı protesto eden Köse, bununla da yetinmemiş hazırlattığı büyük bir pankartı fırına asmıştı. 25 gündür fırınını kapalı tutan Cevahir Köse, yaklaşık 15 gün önce de imza kampanyası başlattı. Hukuk savaşına devam eden Köse, şu ana kadar 2 bini aşkın imza topladı. Köse kampanyanın yanında fırınında bulunan un çuvallarını da geri verdi. 
 
YENİ PANKART
Eski pankartının yerine daha büyük ve açıklayıcı pankart hazırlayan Köse, pankartı herkesin görebileceği yere astı. Konu hakkında konuşan fırıncı Cevahir Köse, mağdur olduğunu belirterek, “Benim mücadelem devam edecek. Bu konu hakkında mülkiye müfettişlerini de çağıracağım. Ama gelecek müfettiş belediyede bir odaya oturtulup yanına defterler getirilmeyecek” dedi.
 
CHP`DEN İMZA
Köse, gelecek müfettişin sahada dolaşması ve yaşanan sorunları yerinde görmesi gerektiğini ifade etti. Hukuksuz çalışan tüm fırınları açıklayacağını kaydeden Köse, kendisine destek olan herkese teşekkür etti. CHP`den İzmit Belediyesi Başkan aday adayı Aysun Erenkaya, CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Hale Meriç ve yönetim kurulu üyeleri de Köse`nin başlattığı imza kampanyasına destek oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat