Özdilek

Kültür/Sanat

Fırıncılar Toplandı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, ilçede faaliyet gösteren 32 fırın işletmesinin sahibi ve yöneticilerini bir araya getirerek, sektörde yaşanan sıkıntıları masaya yatırdı.

Kızılkaya Restaurat’ta düzenlenen ve Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ın ev sahipliği yaptığı yemekli toplantıya; S.S. Körfez Un ve Unlu Mamülleri Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Başkanı Hüseyin Tunç, Körfez Belediyesi Zabıta Müdürü Cumali Gündoğdu ile ilçede faaliyet gösteren fırıncılar katıldı.

Toplantıda birlikte hareket etmenin önemini vurgulayan başkan Yunus Pehlivan, “Kooperatif üyeleri olarak kendi aranızda dayanışma içerisinde olmalısınız. Sizlerin iyi durumda olması, üretimde kalitenin artması hepimizin ortak paydası. Sizler zaman zaman denetleniyorsunuz. Zabıta, Büyükşehir Belediyesi, Tarım Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü gibi kurumlar zaman zaman denetim yapıyorlar. Bunların bir koordine içerisinde yapılması konusunda zabıta müdürlüğümüz çalışmalar yapıyor. Buradan denetimde gevşeme olacağı fikrini çıkarmayın. Çünkü bu denetimler hepimizin yararınadır. Belediye olarak bizlerde denetleniyoruz. 3-4 ayda bir toplanalım durum değerlendirmesi yapalım” dedi. Toplantıda söz alan fırıncılarda ilk kez bir belediye başkanının kendilerini bir araya getirdiğini ve sorunlarıyla ilgili görüş alış verişinde bulunduğunu belirterek teşekkür ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat