Özdilek

Güncel

FIRINCILAR ODASI NEDEN HERKEZİ PALAMUT YEMEYE DAVET EDİYOR?

Siyasileri ve bürokratları balık ziyafetine davet eden Kocaeli Fırıncılar Odası yönetimi, dün de CHP’lileri Odaya davet edip, palamut ikram ettiler.Acaba yaptıkları zammı affetirmeye mi çaılışıyor?

9 Şubat 2013 Saat: 17:11
FIRINCILAR ODASI NEDEN HERKEZİ PALAMUT YEMEYE DAVET EDİYOR?
FIRINCILAR ODASI NEDEN HERKEZİ PALAMUT YEMEYE DAVET EDİYOR?
CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Milletvekili Haydar Akar, İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım ve Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar ve eski yöneticilerden Aysun Erenkaya’yı  Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı ve yönetim kurul üyeleri karşıladı. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette, Sarı, ekmekle ilgili bilgiler verdi, “Ekmek üretimi yüzde 20-30 oranında esmere döndü, kepek oranı da artıyor. Kocaeli’de üretilen ekmeklerin yüzde 80’i odunla pişiyor, son dönemde doğalgazla ekmek üretiliyor. Ekmeğin tadında ve lezzetinde bir değişiklik olmuyor.”dedi. Sarı, maliyetlerin artması nedeniyle zam yapmak zorunda kaldıklarını, fırınlarda daha çok ekmek üretilmesi halinde 75 kuruştan ekmek satılabileceğini söyledi. Sarı, CHP milletvekili Akar’ın mecliste çok başarılı olduğunu ve halka içinde olduğunu belirtip kutladı. Fırıncıların kapasitelerin altında ekmek üretmesinin fiyatlara yansıdığını söyleyen CHP Kocaeli Milletvekili Akar, fırıncıların ekmek maliyetine etki eden zamlardan şikayet etmesi üzerine, “Her şeye zam geliyorsa; Türkiye iyi yönetilmiyor demektir. İktidara karşı tavır almanız lazım. Fırıncılar dertli sandığa gidiyor iktidarı destekliyor. Arazilerini satmak zorunda kalan çiftçi mevcut iktidarı destekliyor. Taksililerin çoğu emekli, ama iktidara oy veriyor”diye konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat