Özdilek

Aşayiş

Firari hırsız yakalandı

18 ayrı hırsızlık olayı ile ilgili olarak, Kartepe İlçesinde yakalanan E.Ö(18) isimli şahıs, sevk edildiği adli merciiler tarafından tutuklandı.

16 Eylül 2018 Saat: 09:43
Firari hırsız yakalandı
Firari hırsız yakalandı

Kandıra Açık Cezaevine konulan şahıs Temmuz ayında kaldığı cezaevinden firar etti.  Ardından Kartepe İlçesinde bir bağ evine giren ve çalacak bir şey bulamayınca camları kıran şahıs daha sonra sırası ile İzmit İlçesinde bir otomobil bayisine girdi.  Otomobil bayisinden 1 motosiklet, 4 laptop ve 1 fotoğraf makinesi çalan şahıs, İzmit merkezde bir fotoğrafçıya girerek 1 adet fotoğraf makinesi çaldı. Son olarak bir iş yerinde bulunan vatandaşın 2 bin 500 lira parasını çaldığı ileri sürülen E.Ö isimli şahıs, önceki gün İzmit İlçesinde elindeki çalıntı elektronik malzemeleri satmak isterken Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri tarafından yakalandı. 45 ayrı suçtan sabıkası bulunan şahıs, tamamlanan işlemleri sonrasında sevk edildiği adli merciiler tarafından tutuklandı.  Şahısın kesinleşmiş 10 yıl hapis cezası bulunduğuda öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat