Özdilek

Siyaset

Fikri Işık yeniden Sanayi Bakanı

Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesiyle boşalan Başbakanlık görevine atanan Ahmet Davutoğlu, 62 nci hükümeti kurdu. Yeni hükümet, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylandı ve açıklandı.

29 Ağustos 2014 Saat: 14:15
Fikri Işık yeniden Sanayi Bakanı
Fikri Işık yeniden Sanayi Bakanı

Ahmet Davutoğlu başbakanlığındaki 62 nci hükümette, bir önceki hükümete göre sadece 4 isim değişti.  25 Aralık 2013’de yine Kocaeli milletvekili Nihat Ergün’ün yerine  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevine atanan Kocaeli Milletvekili  Fikri Işık da  yeni hükümette yerini korudu. Fikri  Işık’ın Bakan olarak kalması ilimiz açısından da büyük önem taşıyordu.

Ahmet Davutoğlu başbakanlığındaki 62 nci hükümet, Türkiye’yi  haziran ayındaki genel seçimlere götürecek. Günlerdir devam eden söylentilerin aksine, yeni hükümette sürprizler, çok büyük değişiklikler olmadı. Bülent Arınç, Ali Babacan gibi partinin ve hükümetin önemli isimleri yerlerinde kaldılar. 62 nci hükümet için güven oylamasının 6 Eylül’de yapılması bekleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat