Siyaset

FİKRİ IŞIK’TAN TAM GÜN İZMİT MESAİSİ

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık hafta sonu İzmit'te çeşitli ziyaretlerde bulundu.

11 Şubat 2013 Saat: 16:50
FİKRİ IŞIK’TAN TAM GÜN İZMİT MESAİSİ
FİKRİ IŞIK’TAN TAM GÜN İZMİT MESAİSİ

Işık'a Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Şemsettin Ceyhan, Erdoğan Şentürk, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Valilik Komplekisi Bulvar Bölgesine Değer Katacak

Fikri Işık ziyaretlerine ilk olarak bulvar esnafı ile kahvaltı yaparak başladı. Kadıköy Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım’ın da katıldığı kahvaltıda esnafın sorularını yanıtlayan Işık, Bulvar esnafının yeni valilik kompleksinin bitişine hazırlanmasını söyleyerek, valiliğin burada hizmete başlaması ile beraber bulvarın değerinin artacağını söyledi. Işık; " yeni valilik kompleksinin proje çalışmalarını yaparken şehir merkezinin sıkıntı yaşamaması gerektiğini düşündük ve hem şehri rahatlatacak hem de merkeze zarar vermeyecek bir yer olarak eski köy hizmetleri alanın kullanılmasına karar verdik" dedi.

Cephanelik Alanına Endüstri Meslek Lisesi

Bulvar esnafından sonra Şirinevler’e geçen Işık burada da vatandaşları dinledi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Tavşantepe mahalle muhtarı Tekin Güner’in de katıldığı ziyarette Işık “Tavşantepe’nin altyapı ve üst yapı sorunları büyük ölçüde tamamlandı,  mahallemizde cephanelik alanında ilköğretim okulu inşaatı devam ediyor ayrıca Endüstri Meslek lisesi ile ilgili ihale hazırlıkları sürüyor. Tüm bölgeye hitap edecek bir liseyi buraya kazandırmış olacağız” dedi.  Daha sonra söz alan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ” Halkımızın taleplerini yerine getirmek için muhtarlarımızla, belediye meclis üyelerimizle, ilçe başkanımız ve yöneticilerimiz ile beraber gece gündüz demeden hizmet etmeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl Tavşantepe bölgemizdeki vatandaşlarımız altyapı yatırımları sürerken sıkıntı çektiler fakat sorunlar kalıcı olarak çözüldü. Ayrıca mahalle konağımızı da yaparak halkımızın hizmetine sunduk” dedi.

Bekirpaşa Cazibe Merkezi Oldu

Daha sonra üç yolda bir iş yeri açılışına katılan Işık burada yaptığı konuşmada şöyle dedi;" Daha önceleri Bekirpaşa bölgemiz şehrin merkezi olmasına rağmen gereken değer verilmiyor hak ettiği yatırımları alamıyordu. Ak partili yönetimler ile beraber Bekirpaşa bölgemiz hak ettiği yatırımları alıyor ve her geçen gün daha da gelişiyor. Bekirpaşa artık esnafı ile yaşayan vatandaşlarımız ile beraber artık şehrimizin cazibe merkezi haline gelmiştir." dedi.

Işık Kıraathaneleri ve Esnafları Ziyaret Etti

Işık açılış programının ardından Bekirdere esnaflarını tek tek ziyaret etti. Işık esnafın sıkıntılarını not alarak gerekli yerlere ulaştıracağını söyledi. Esnaf ise Işık'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Işık ziyaretleri sırasında zaman zaman kıraathanelere oturup vatandaşların sorularını yanıtlayarak yapılan çalışmaları anlattı. Işık burada yaptığı açıklamada “Bu yıl Mimar Sinan ilköğretim okulunun eski binasını yıkıp yerine 26 derslikli yeni bina yapacağız” dedi.  Milli Eğitim Komisyon Başkanı Fikri Işık sabah erken başladığı İzmit programına akşam saatlerine kadar devam ederek Bekirpaşa bölgesinin birçok noktasını ziyaret etti.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat