Siyaset

Fikri Işık İzmit köylerini ziyaret etti

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık İzmit köylerini ziyaret etti.

13 Şubat 2013 Saat: 17:23
Fikri Işık İzmit köylerini ziyaret etti
Fikri Işık İzmit köylerini ziyaret etti

Işık’a ziyareti sırasında, Ak Parti İl Yöneticisi Erdoğan Şentürk, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve ilçe yöneticileri ve köy temsilcileri eşlik ettiler. Ziyaretlerine ilk olarak Zeytinburnu köyünden başlayan Işık muhtar Mahmut Demir’i makamında ziyaret etti. Daha sonra Gedikli köyüne giden Işık burada köylüler ile sohbet edip sorularını yanıtladı. Vatandaşlar Işık' a ziyaretinden dolayı teşekkür edip köylerinin eksikleri ve istedikleri ile ilgili taleplerde bulundular. Işık burada yaptığı konuşmada "Büyükşehir Belediyemiz köylerimize çok önemli yatırımlar yapıyor. Yeni çıkardığımız Büyükşehir Yasası ile artık köylerimiz de ilçe belediyelerinden hizmet alacak. Aynı zamanda orman köylülerinin hakları da muhafaza edilecek” dedi. Köy programı kapsamında son olarak Süleymaniye Köyünü ziyaret eden Işık burada da vatandaşlarla bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Köy Muhtarı Mehmet Çerçi, Ambarcı Muhtarı Ergün Karagöz ve Güvercinlik Muhtarı Mustafa Aktaş’ın da yer aldığı ziyarette Işık köy halkının sorunlarını dinledi. Işık yetkililerle sorunların çözümleri için telefon görüşmeleri yaptı. TBMM Milli Eğitim Komisyonu Başkanı Fikri Işık burada yaptığı konuşmada” Köylerimizde sulu tarım imkânları oluşturmak için uğraşıyoruz. Mevcut açık kanal sulama kanallarının da kapalı sulamaya çevrilmesi için çalışmalarımız var. İlimize 8 sulama göleti yapımını programa aldık” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat