Özdilek

Vefat Edenler

FETÖ'de gözaltı sayısı 19 oldu

Kocaeli merkezli İstanbul, İzmit, Ankara, Muğla, Mersin, Manisa, Yalova ve Samsun illerinde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonlara 19 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

11 Aralık 2018 Saat: 14:07
FETÖde gözaltı sayısı 19 oldu
FETÖ'de gözaltı sayısı 19 oldu

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün TSK yapılanmasına yönelik olarak Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında, örgüte üye oldukları ve ilişkileri bulunduğu ileri sürülen 14’ü aktif görevde 20 askeri personel hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Karara istinaden Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından sabah saatlerinde Kocaeli merkezli İstanbul, İzmit, Ankara, Muğla, Mersin, Manisa, Yalova ve Samsun illerinde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.  Operasyonlara 19  kişi yakalanarak  gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 muvazzaf üsteğmen, 1 muvazzaf teğmen, 10’u muvazzaf 16 astsubay’ın Kocaeli’ne getirilip alınan ifadeleri sonrası Kocaeli Adliyesine sevk edilmesi beklenirken,firari olan 1 kişinin ise yakalanması amacıyla çalışmaşların devam ettiği öğrenildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat