Özdilek

Güncel

Fethiye caddesini piste çevirdiler

Gıda satacağız diye trafiğe kapalı Fethiye Caddesi’ni yarış pistine çevirdiler.

5 Nisan 2014 Saat: 00:57
Fethiye caddesini piste çevirdiler
Fethiye caddesini piste çevirdiler

Kimseyi taktıkları yok.

Fethiye Caddesi Osmanlı hamamı yakınlarında hizmet verdiğini öğrendiğimiz 212 acil adı altında gıda hizmetleri verdiğini öğrendiğimiz işyerine ait servis motorsiklet kullanıcıları Fethiye Caddesini kural tanımazlıkları ile yarış pistine çevirmiş durumdalar. Hemen herkesin şikayetçi olduğu bu duruma yetkililerin el atması ve şirketin trafiğe kapalı olan bir caddeyi kullanmamasını sağlamalarını istiyorlar.

Uyarana da çıkışıyorlar

Vatandaşların arasında adeta slalom yapan kayakçılar gibi gidip gelen ve kendilerine uyarı da bulunan vatandaşlara da kötü davrandıklarını bizzat gözlemlediğimiz 212 Acil gıda hizmetleri şirketinin elemanları olarak herkese çıkışmayı da ihmal etmeyecek kadar pişkin davranabiliyorlar.  Hangi belediye başkanı, hangi zabıta müdürü ya da hangi partiliden destek aldıkları bilinmeyen bu şirketin motorsikletli elemanlarının Fethiye Caddesi’ni kullanmamaları isteniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat