Özdilek

Kültür/Sanat

Ferahnak konseri dinleyicileri mest etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Günleri Şubat ayı etkinlikleri çerçevesinde Ferahnak Müzik Topluluğu, Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde konser verdi. 13 eserin seslendirildiği gecede dinleyiciler mest oldu.

27 Şubat 2013 Saat: 11:19
Ferahnak konseri dinleyicileri mest etti
Ferahnak konseri dinleyicileri mest etti
Kurulduğu yıldan buna yana yetiştirdiği müzisyenlerle müzik dünyasına katkılarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, son olarak eğitmen ve öğrencilerinden oluşan Ferahnak Müzik Topluluğu ile konserler vermeye devam ediyor. Bayati makamından Ferahfeza makamına,  Acemkürdi makamından Hicazkâr makamına kadar birçok eserin seslendirildiği konser Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde ikinci kez Kocaeli halkı ile buluştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı eğitmen ve öğrencilerinden oluşan Ferahnak Müzik Topluluğunda Ud, Bendir, Kanun ve Ney de öğrenciler Mesut Cengiz, Melek İnan, Uğur Akbaba, Güngör Barış Görgin yer aldı. Ayrıca konservatuar eğitmenleri klasik kemençe ile Uğur Özcan ve güzel sesi ile solist olarak Tuğçe Ocaktar onlara eşlik etti. Konseri dinleyenler arasında bulunan Türk Tasavvuf Müziğinin usta ismi Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, konser sonunda Ferahnak grubunu çok başarılı bulduğunu belirterek dinleyiciler adına teşekkürlerini sundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat