Özdilek

Güncel

FENİŞ’TE İŞÇİLERE KİM SAHİP ÇIKACAK?

İşveren tarafından üretimi durdurulan FENİŞ’te işçi dramı sürüyor. Ne hükümet ne bakanlık ne de yerel idareler soruna el atmıyor.

18 Eylül 2013 Saat: 11:20
FENİŞ’TE İŞÇİLERE KİM SAHİP ÇIKACAK?
FENİŞ’TE İŞÇİLERE KİM SAHİP ÇIKACAK?

İşçilerin fabrika önünde bekleyişi sürereken, geçtiğimiz hafta kendisine 411 işçi ile ilgili olarak tazminat ve öteki hakların ödenmesi için dosya verilen Feniş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Alaoğlu, ödeme yapmayacağını sendika yetkililerine iletti.

 

İşçilerle birlikte sorunun çözümü için büyük bir çaba içinde olan ve işçilerin yanından ayrılmayan Çelik-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Şerafettin Koç,“Bilindiği gibi Feniş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Aloğlu geçtiğimiz hafta kendisine bir dosya vermiştik. Kendisi de bize 16 Eylül Pazartesi akşamına kadar müsaade istemişti. Verdiğimiz dosyada alacaklarımızın icra takibini kolaylaştırmak için işbirliği önermiştik. Kendisi para ödemeyeceğini o zaman söylemişti yine ödeme yok. Ama icra işlemleri için çalışma yapılabilecek mi onu konuşacağız. Bunun içinde bugün İstanbul’da Feniş Holding avukatları ile bir toplantı yapacağız.”dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat