Özdilek

Ekonomi

Feniş İşçilerine çayırova Desteği

Gebze’de kurulu bulunan ve ülkemizin önde gelen fabrikalarından Feniş alüminyum fabrikasında iş akitleri 11 eylül’de fesh edilen 639 işçinin direnişi 23 gününe girerken, fabrika işçilerinin bekleyişi sürerken, destek amaçlı ziyaret

29 Eylül 2013 Saat: 13:29
Feniş İşçilerine çayırova Desteği
Feniş İşçilerine çayırova Desteği

Her gün siyasi partiler, dernekler, sendikalar, milletvekillerinin ziyaret ettiği Feniş işçilerini bu kez Çayırova CHP İlçe örgütü kalabalık bir katılımla ziyaret ederek destek verdiler.

 

Kadın kollarının evlerinde hazırladığı yiyecekle birlikte yaptıkları ziyarete İlçe başkanı Rasim Meriç, CHP Çayırova Belediye başkan aday adayı Timur Koç, ilçe Yönetim kurulu üyeleri, Kadın kolları Başkanı Türkan Kılıç, Belediye Meclis üyesi aday adayları ile çok sayıda parti üyesi katıldı.

 

ÖNCE KENDİNİZE GÜVENİN

 

İlçe başkanı Rasim Meriç’in destek açıklamasının ardından konuşan Çayırova kurucu Belediye Başkanı Timur Koç, kendisinin de geçmişte işyeri temsilcisi yaptığına dikkat çekerek, “ Hayatı var eden işçilerdir.  Onlar olmasa ne sermayen, ne makinelerin işe yarar. Bu ülkede erkesin sorunları, sıkıntıları çözülür ma iş emekçilere ve emeğe gelince akan sular durur. Ülkemizde en sahipsiz kesim emekçilerdir. İşçinin evine ekmek götürüp götürmediği kimsenin umurunda olmaz. Bu yüzden kendi örgütlülüğünüze sıkı sıkıya sarılın, önce kendinize, kendi direnişinize güvenin. Biz de sonuna kadar yanınızda olacağız”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat