Siyaset

Fatma Hürriyet Kaplan, seçim bürolarını açıyor

CHP’nin İzmit’teki iddialı aday adaylarından Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’te iki ayrı seçim bürosu açmaya hazırlanıyor.

11 Ekim 2013 Saat: 16:49
Fatma Hürriyet Kaplan, seçim bürolarını açıyor
Fatma Hürriyet Kaplan, seçim bürolarını açıyor

ürriyet, yarın ( Cumartesi) açılışını yapacağı  Belgin İşhanındaki seçim bürosunda bir grup partiliyi sabah kahvaltısında ağırladı. Hürriyet yarın da  M.Alipaşa Mahallesi kavaklı Caddesi’nde seçim bürosu açacak.

YENİLEŞMEYE İHTİYAÇ VAR

Sabah yeni seçim bürosunda kahvaltılı basın toplantısı yapan CHP İzmit aday adayı Fatma Kaplan Hürriyet  partili arkadaşlarına şunları söyledi:

“- Bu kenti yıllarca bizim partimiz yönetti.Güzel işler yapıldı. Ancak artık  CHP’nin yenileşmeye ihtiyacı var.Daha fazla kadın ve genç arkadaşı partimize katmamız lazım. Ben gençliği ve kadınları temsil ettiğimi düşünüyorum.  Yeni nesli temsil ediyorum. İzmit7in 52 mahallesinde beni destekleyen pek çok arkadaşımız bulunduğunu görüyorum. 27 Ekim’de örgütümüzün sağduyulu davranacağına , üyelerimizin en dogğru tercihi yapacağına inanıyorum. Partimizin adayının geçmişlmte en küçük bir lekesi olmamalı. Bu seçim sadece birileri ile alınır  algısı yaratılmak isteniyor. Bu çok yanlıştır.Bunu reddediyorum.”

CHP’deki aday adayları içinde en çok üyeye ulaşan kişinin kendisi olduğuna inandığını da söyleyen Fatma Kaplan Hürriyet şöyle devam etti:

“-Biz, 2009’da kaybettik. Kaybetme nedenimiz bellidir. Yine sandıktan kim çıkarsa, onun peşinde çalışacağız. Ama emeklerimizi heba ettirmemeliyiz. Dik durarak bu süreci aşmaya çalışıyorum. En çok üyeye ulaşan benim. Ama hala adres kayıtlarına, telefon numaralarına erişemediğimiz üyelerimiz var.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat