Özdilek

Siyaset

Eylemler Kent Geneline Yayılıyor

Yahya Kaptan Yuvam Akarca eylemleri ile merkez olan İzmit Cumhuriyet Parkının dışında da eylemlerin devam etmesi kent genelinde etkili yoğun katılımın tansiyonu gittikçe artmaya başladı.

4 Haziran 2013 Saat: 13:09
Eylemler Kent Geneline Yayılıyor
Eylemler Kent Geneline Yayılıyor

5. Gününde Cumhuriyet Parkı’nda saat 18.00’dan itibaren yaklaşık 10 bin kişi toplandı. Dün Taksim`de AKP`nin çatısına asılan ‘Boyun eğme` pankartı Cumhuriyet Parkı`ndaki eyleme de damgasını vurdu. Eyleme CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, ünlü oyuncu Ragıp Savaş da destek verdi.

YÖN DEĞİŞTİRDİLER

Üç gündür olduğu gibi Cumhuriyet Parkı`nda toplanan grup AKP binası önüne doğru yürüyüşe başladı. Yaklaşık 10 bin kişi ellerinde Türk bayrakları ve pankartlarla yürüdü. Grup Leyla Atakan Caddesi kavşağına geldiğinde rotasını yukarıya çevirdi. Grup Baç kavşağından tekrar Cumhuriyet Parkı`na doğru yöneldi.

OLAYSIZ DEVAM EDİYOR

Dün akşam olduğu gibi yine pek çok bölgede vatandaşlar eyleme destek verdi. Balkon ve pencerelerden tencere tava çalınırken bazı vatandaşlar araçlarının kornasını çalarak destek vermeyi tercih etti. Yuvam Akarca Konutlarında toplanan yaklaşık bin kişi yürüyüşe başladı. Yahya Kaptan konutlarında ise yine yüzlerce kişi eylemde. Cumhuriyet Parkı’nda ise bayram havasında eylem devam ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat