Özdilek

Kültür/Sanat

Evrensel Korosu ve Çocuklar Korosu The Ness Otel’de

İstanbul Ataköy’de yaşayan ve aynı zamanda Evrensel Müzik Korosu’nun üyeleri olan müzisyenler Kocaeli’nde bulunan The Ness Otel’e hafta sonu tatili için geldi.

10 Aralık 2016 Saat: 23:40
Evrensel Korosu ve Çocuklar Korosu The Ness Otel’de
Evrensel Korosu ve Çocuklar Korosu The Ness Otel’de

Kocaeli’nde iyi zaman geçirdiklerini belirten katılımcıların bir kısmı, akşam yemeğinde bir sürpriz yaparak çocuk kıyafetleri ile kendilerini çocuk görünümüne sokup sahne aldılar ve gönüllerince şarkılar söyleyip eğlendiler. Otelin Satış ve Pazarlama Müdürü Didem Manavoğlu, ‘’Evrensel Korosu oldukça güzel çalışmalar yapan müzik severlerden oluşuyor. Kendileri eğlendikleri kadar çocuk gibi şen zamanlar geçirirken bizi de çocukluk ve okul günlerimize götürerek, yüzlerde tebessüm bıraktılar. Oldukça memnunuz bu durumdan. Müşterilerimiz değil misafirimiz olarak gördüğümüz gruplarımız var. Onlarla aile ortamı içinde huzur ve güvenle zaman geçiriyoruz. Rahatına düşkün grupları ağırlamakta uzmanız. Tüm grupları bekleriz’’ diye ifade etti.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat