Özdilek

Ekonomi

Evlilik fuarı kapılarını açıyor

2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı 3 Mart 2016 Perşembe günü kapılarını açıyor.

1 Mart 2016 Saat: 20:13
Evlilik fuarı kapılarını açıyor
Evlilik fuarı kapılarını açıyor

4 gün sürecek olan fuarda; konut projeleri, gelinlik defileleri, saç şovları, en yeni otomobil modelleri ve birbirinden özel indirim fırsatları ziyaretçilerini bekliyor 

 

Gelinlikten damatlığa, mobilyadan konuta, gelin arabasından fotoğrafçıya kadar ev ve evliliğe dair her şey rüya tadındaki bu fuarda. Doğu Marmara ile birlikte Kocaeli’ni fuarcılıkta çekim merkezi haline getirebilmek için çeşitli fuar organizasyonlarını kente kazandıran Kocaeli Ticaret Odası, ilkini 31 Nisan- 3 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleştirdiği İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı’nın 2.’sini tüm Doğu Marmara illerinin sanayi ve ticaret odalarının destekleriyle düzenliyor. Bölgenin desteği nedeniyle adına bu yıl Doğu Marmara ismi de eklenen İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı’nın 2.’si 3-6 Mart 2016 tarihlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde evlenmek ve evini yenilemek isteyen herkese kapılarını açıyor.

DÜĞÜN VE EV ALIŞVERİŞİNİZİ

4 GÜNDE TAMAMLAYIN

Ziyaretçileri sektördeki gelişmeler ve yeni trendleri yakından görmesine de imkan sağlayacak olan fuar, aylarca süren düğün ve ev alışverişlerini 4 günde bitirmek isteyenlere birbirinden özel indirimler sunuyor. Geçtiğimiz yıl 25 bini aşkın ziyaretçi tarafından gezilen ve 30 milyon TL’nin üzerinde ticaret hacmine ulaşılan fuarda bu yıl 120’yi aşkın firma yer alıyor.

GELİNLİK DEFİLELERİ

Fuarda bu yıl ziyaretçileri yine birbirinden özel defileler bekliyor olacak. Kocaeli Terziler Odası’nın 250 parçadan oluşan gelinlik defilesinde, gelin adaylarının bütçelerine uygun yeni sezon gelinlikler yüzlerce modeliyle beğeniye sunulacak. Klasik tarz yerine kendilerine özel detaylar isteyen gelin adayları da fuarda aradığını bulacak. Rüya gelinlikler, 2016 düğün sezonunun saç tasarımları ile beğeniye sunulacak. 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı’nın sürprizleri bununla da sınırlı değil üstelik. Smokin ile frak denilince akla gelen ilk aile olan ve dört kuşaktır Atatürk, TBMM üyeleri, kurumsal şirketler, ünlüler ve Hollywood starlarını giydiren Kordonciyan Ailesi’nin 4. kuşak temsilcisi Levon Kordonciyan’ın smokinleri de gelinlik mankenlerine podyumda eşlik edecek. Bu yıl deriseverler de unutulmadı. Fuarda 50 parçadan oluşan bir defile sunulacak.

DESTEK VEREN KURUM VE KURULUŞLAR

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, MARKA, KOSGEB, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, MOBESKO, Kocaeli Terziler Odası, Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği, Teknolojim Bilişim Ses Işık Görüntü Sistemleri.

İDEV'16 Etkinlik Takvimi 

03 Mart-11:30Yankı Dans Akademisi Dans Gösterisi

03 Mart-11:45Açılış Gelinlik Defilesi

03 Mart-15:00Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Defilesi

03 Mart-18:30Ziga Moda Defilesi

04 Mart-15:00Kuaför Yaşar Saç Show

04 Mart-15:30Polonya Ülke Bilgilendirme Toplantısı

04 Mart-18:00Yankı Dans Akademisi Dans Gösterisi

05 Mart-12:00Kuaför Yaşar Saç Show

05 Mart-13:00Yankı Dans Akademisi Dans Gösterisi

05 Mart-14:00Yankı Dans Akademisi Dans Gösterisi

05 Mart-15:00Alex Deri Defilesi

05 Mart-18:00Yankı Dans Akademisi Dans Gösterisi

06 Mart-15:00Yankı Dans Akademisi Dans Gösterisi

06 Mart-15:15Gelinlik Defilesi

06 Mart-15:30Vertu Hair Design Saç Show

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat