Özdilek

Güncel

Evini ateşe verip kaçtı

Başiskele’de psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen bir genç, evini ateşe verdikten sonra kaçtı. Yangın nedeniyle ev kullanılmaz hale geldi. Yaşanan olayda şans eseri ölen yada yaralanan olmadı.

11 Aralık 2014 Saat: 18:05
Evini ateşe verip kaçtı
Evini ateşe verip kaçtı

Başiskele Yuvacık Aydınkent Konutları’nda meydana gelen olayda psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen 23 yaşındaki Murat İpek isimli genç, evini ateşe verdikten sonra kaçtı. Evin büyük bir bölümünü kaplayan yangında şan eseri ölen yada yaralanan olmazken, ev tamamen kullanılmaz hale geldi. Evini ateşe verdikten sonra kayıplara karışan Murat İpek hakkında soruşturma başlatıldı.


KORKU DOLU ANLAR
Evin bir bölümünde çıkan yangın kısa sürede diğer odalara da sıçradı. Korku dolu anların yaşandı o dakikalarda Murat İpek’in babası Mehmet İpek kendilerini dışarı attıktan sonra itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangını kontrol altına alan ekipler, duman tahliye işlemlerine başladı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiği dakikalarda ev sahibi Mehmet İpek ve yakın akrabaları dışarıda sinir krizi geçirdi.
 

ev2

 

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
İtfaiye ekiplerinin yangını kısa sürede kontrol altına almasının ardından olay yerine gelen 112 Acil ekipleri dumandan etkilenenlere ilk yardım müdahalesinde bulundu. Ev sahibi Mehmet İpek’in kardeşi Cemal İpek sinir krizi geçirdi. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle sedyeye alınan Cemal İpek’e ilk müdahale ambulansta yapıldı. Evde büyük ölçüde maddi hasar meydana gelirken, eşyaların tamamına yakını kullanılamaz hale geldi. Evini yaktıktan sonra kayıplara karışan Murat İpek’in ise nerde olduğu henüz bilinmiyor.

 

kriz

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat