Özdilek

Aşayiş

Evi yanan genç, önce güvercinlerini kurtardı

İzmit Cedit Mahallesinde Halil Dik isimli şahsa ait iki katlı bir binanın ikinci katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. evdeki bir genç, balkon demirlerinden çatı katına tırmanarak beslediği güvercinleri kurtardı.

30 Aralık 2016 Saat: 10:29
Evi yanan genç, önce güvercinlerini kurtardı
Evi yanan genç, önce güvercinlerini kurtardı

İzmit Cedit Mahallesi Şen Sokak adresinde bulunan Halil Dik isimli şahsa ait iki katlı bir binanın ikinci katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Evin yatak odasında başladığı öğrenilen yangını fark eden ev sakinleri durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, yangın büyümeden kontrol altına aldı. İtfaiye erleri yangına müdahalede bulundukları esnada evdeki bir genç, balkon demirlerinden çatı katına tırmanarak beslediği güvercinlerini kurtardı. Gencin tehlikeli tırmanışı yürekleri ağızlara getirdi. Herhangi bir can ve mal kaybının meydana gelmediği yangın ile ilgili olarak polis tahkikat başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat