Özdilek

Siyaset

'Esnafı mağdur ediyorlar'

CHP’liler İzmit Yeşilova Mahallesindeki Mustafa Kum’un kahvehanesinde esnaflarla kahvaltı programında buluştu.

14 Aralık 2013 Saat: 14:02
'Esnafı mağdur ediyorlar'
'Esnafı mağdur ediyorlar'

CHP İzmit İlçe Esnaf Komisyonu Başkanı Mehmet Baştürk, İzmit Meclis Üyesi Aday Ayadı Tuncay Başol, Mahalle Temsilcisi Erol Şerit ve Kadın Kolları Temsilcisi Ayşe Yılmaz’ın organize ettiği programa İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, Eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Fikret Toker de katıldı.

Bazı esnafların aileleriyle katıldığı CHP’nin Yeşilova toplantısında konuşan İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, Yeşilova bölgesinin çok hızlı gelişmesine rağmen yerel yönetimlerden yeterli hizmeti alamadığını ileri sürerek, “Mahalle sakinleri ve esnaflar mağdur oluyor. 30 Mart’ta CHP’yi İzmit’te iktidar yaparsanız, sorunlarınız tek tek çözülecek. Sefa Sirmen’le Yeşilova’nın sorunu kalmayacak” dedi.

Hazırlanacak imar planlarıyla Yeşilova bölgesini canlandıracaklarını, yatırımların merkezi haline geleceğini söyleyen İzmit Belediye Başkan Adalı Sefa Sirmen de “Kente değer katan projeleri biz yaptık. Bu bölgeye otogarı biz yaptık. Yatırıma muhtaç olan Yeşilova’ya yapacağımız projelerle burası çekim merkezi olacak” dedi. Kocaelispor’a ilgisiz kalan ve kapansın diyen yerel yöneticiler yüzünden perişan olduğunu ifade eden Sirmen, 30 Mart’ta iktidara geldiklerinde İzmit’in yıldızının parlayacağını, Kocaelispor’un da hak ettiği yere yeniden geleceğini söyledi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat